Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
DORIAN PILKAS MATINIS išdidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam DORIAN PILKAS MATINIS išdidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
DORIAN PILKAS MATINIS išdidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam
DORIAN PILKAS MATINIS išdidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

DORIAN PILKAS MATINIS išdidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 - 240 x 90 x 76 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - pilkas matinis marmuras.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

Dorian pilkas matinis išdidinamas pietų stalas yra elegantiškas ir modernus baldas, kuris puikiai tinka įvairiems interjerams. Šis stalas išsiskiria savo aukšta kokybe ir išskirtiniu dizainu, pritaikytu sodrios ir stilingos aplinkos kūrimui.

Stalviršis yra pagamintas iš 5,5 mm storio keramikos ir 6 mm storio grūdinto stiklo, suteikiant jam ne tik išskirtinę tvirtumą, bet ir prabangą bei šiuolaikiškumą. Stalviršio pilkas matinis marmuro atspalvis suteikia jam rafinuotą ir subtilų išvaizdą, pritraukiantį dėmesį ir suteikiantį stalui unikalumo.

Stalo kojos yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia joms ne tik modernų, bet ir ilgaamžišką išvaizdą. Kojų spalva - juoda, sukurianti aukšto kontrasto derinį su pilku matiniu marmuro stalviršiu. Šis kontrastas suteikia stalo dizainui dinamiškumo ir akcentuoja jo modernumą bei stilingumą.

Dorian pilkas matinis išdidinamas pietų stalas yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai pritraukiantis. Jis tinkamai derinsis su skirtingais interjero stiliais, nuo minimalistinio iki modernaus. Šis stalas tampa ne tik praktišku baldų elementu, bet ir elegantišku akcentu, pridėsiančiu jūsų patalpai prabangos ir individualumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai