Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė
NUOTRAUKOS
CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė
CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė
CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė
CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė

CARMEL svetainės baldų kolekcija: komoda, pakabinama spintelė, TV staliukas, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldų rėmai gaminami iš metalo. 
Stiklinės durelės ir šonai.
Išskirtinis baldo akcentas - aukso spalvos metalinės rankenėlės.
Platus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pasirinkus baldą iš CAR kolekcijos, jis ne tik paįvairins namų interjerą, bet ir puikiai derės prie bet kurio stiliaus. 
Todėl nedvejojant šios linijos baldus galima maišyti su natūraliomis medžio spalvomis, tamsesnėmis ar ryškiomis audinių spalvomis arba tiesiog naudoti kaip „atskirą“ detalę.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

CARMEL kolekcija - tai skandinaviško stiliaus baldų serija, kuri išsiskiria moderniu dizainu ir kokybiškomis medžiagomis. Kiekvienas kolekcijos elementas, pradedant komoda ir baigiant spintelę, atspindi švarų ir funkcionalų dizainą, kuris puikiai tinka šiuolaikiniams namams. Mediniai rėmai ir aukso spalvos metalinės rankenėlės suteikia šiems baldams išskirtinę išvaizdą.

Komoda iš CARMEL kolekcijos yra aukštos kokybės ir stiliaus sprendimas jūsų namams. Baldų rėmas, pagamintas iš metalo, suteikia tvirtumo ir patvarumo, tuo tarpu stiklinės durelės sukuria lengvumo ir modernumo akcentą. Aukso spalvos metalinės rankenėlės prideda subtilios elegancijos ir prabangos.

Pakabinama spintelė CARMEL kolekcijoje pasižymi ne tik moderniu dizainu, bet ir funkcionalumu. Stiklinės durelės leidžia lengvai regėti spintelės turinį, tuo pačiu pabrėždamos švarų ir minimalų stilių. Aukso spalvos metalinės rankenėlės ne tik suteikia praktiškumą, bet ir prideda šilumos ir elegancijos.

TV staliukas iš CARMEL kolekcijos yra puikus pagrindas jūsų pramogų erdvei. Medinio rėmo tvirtumas derinamas su stiklinėmis detalėmis, sukurdami šiuolaikišką ir prabangų įspūdį. Aukso spalvos metalinės rankenėlės prideda subtilios prabangos ir išskirtinės elegancijos.

Spintelė CARMEL kolekcijoje yra ne tik funkcionalus saugojimo sprendimas, bet ir estetiškai patraukli interjero detalė. Stiklinės durelės ir aukso spalvos metalinės rankenėlės sukuria puikų derinį tarp modernumo ir elegancijos. Ši spintelė gali būti puikus akcentas svetainėje, valgomajame ar kitose patalpose.

CARMEL kolekcija suteikia jums galimybę turėti kokybiškus ir modernius baldus, atitinkančius skandinaviško stiliaus estetiką. Mediniai rėmai, stiklinės detalės ir aukso spalvos rankenėlės prideda ne tik vizualinės prabangos, bet ir funkcionalumo jūsų namams. Tai kolekcija, kuri jungia dizainą ir funkcionalumą į harmoningą visumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai