Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

GP8 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 150 x 40 x 54,4 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas yra išskirtinis ir funkcionalus baldas, kuris pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis. Šis staliukas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drobė), užtikrinančios ilgaamžiškumą ir stabilumą.

Kantuota PVC danga suteikia staliukui ypatingo stiliaus ir tvirtumo. Šio staliuko galima įsigyti dvejose elegantiškose spalvų kombinacijose: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis. Renkantis briliantinę baltą su kalnų uosio spalvos detalėmis, gaunate išskirtinį baldą, kuris pritaikytas moderniam ir šiuolaikiškam interjerui.

Baldas taip pat pasižymi detalizuotomis plastikinėmis kojelėmis, kurios suteikia staliukui lengvumo ir elegancijos. Šios kojelės yra ne tik dekoratyvinės, bet ir užtikrina stabilumą ir tvirtumą staliuko konstrukcijai.

Šis TV staliukas ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, puikiai įpinta į bet kurio tipo gyvenamąjį ar svetainės interjerą. Jo modernus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos daro jį patraukliu pasirinkimu tiems, kurie siekia sukurti jaukų ir stilingą erdvę savo namuose.

Baldas ne tik atitinka estetinius reikalavimus, bet ir puikiai tinka kasdieniniam naudojimui, suteikiant patogumą ir tvarką jūsų namuose. Įsigykite šį TV staliuką, jei ieškote aukštos kokybės, modernaus dizaino ir funkcionalumo viename produkte.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai