Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas
NUOTRAUKOS
ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas
ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas
ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas

ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas svetainei, valgomojo, virtuvės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 90 x 76 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 11 mm blizgios keramikos.
Stalviršio spalva - pilkas marmuras.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

ALFA modernus, industrinio stiliaus pietų stalas yra elegantiškas bei funkcionalus pasirinkimas tiek namuose, tiek verslo aplinkoje. Šis stalas pasižymi išskirtiniu dizainu ir kokybės medžiagomis, suteikiančiomis jam modernią ir rafinuotą išvaizdą.

Stalviršis, pagamintas iš 11 mm blizgios keramikos, ne tik atrodo stilingai, bet ir yra itin tvirtas bei atsparus įvairiems kasdienio naudojimo iššūkiams. Pilkas marmuro spalva suteikia stalui prabangos ir šiuolaikiškos elegancijos, pritaikydamos jį įvairioms interjero stilių derinimo galimybėms.

Stalo kojos, padengtos miltelinio būdo juodu metalu, įneša industrijinį akcentą į jo išvaizdą. Ši kontrastinė spalvinė kombinacija tarp juodos kojų ir pilko marmuro sukuria harmoningą derinį, patrauklų dėmesio centre. Metalas ne tik suteikia stabilumą, bet ir papildo bendrą stalo išvaizdą, pridedant modernaus bei šiuolaikiško akcento.

Šis stalas ne tik puošia erdvę, bet ir turi praktiškumą, būdamas puiki vieta susitikimams, darbo valandoms ar maisto dalijimuisi su artimaisiais. Jo universalumas leidžia lengvai integruoti jį į įvairius interjero stilius, nuo modernių minimalizmo iki industrijinio ekscentriškumo. ALFA modernus pietų stalas yra ne tik baldas, bet ir interjero meno elementas, kuris sukuria palankią aplinką bendravimui ir maloniam laiko leidimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai