Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
RENATA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas RENATA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
RENATA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
RENATA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

RENATA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su dviem intarpais, kurių plotis po 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 180/200 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Kojų storis - 4 x 1cm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

RENATA pietų stalas yra funkcionalus, stilingas ir patvarus sprendimas, kuris atitinka aukštus standartus tiek dizaino, tiek praktiškumo atžvilgiu. Šio stalo stalviršis yra itin atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiantis ilgaamžiškumą ir saugumą naudojant. Tai puikus pasirinkimas tiek namams, tiek verslui.

Viena iš išskirtinių savybių yra platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas, leidžiantis pritaikyti stalo išvaizdą pagal individualius pageidavimus ir interjero spalvas. Stalviršis, pagamintas iš LMDP (laminuotos medienos plokštės), užtikrina ne tik estetiškumą, bet ir didelį atsparumą mechaniniams pažeidimams. LMDP plokštės storis - 36 mm, suteikia stabilumą ir tvirtumą stalo konstrukcijai.

Stalviršio kantuočių apdaila vykdoma naudojant PVC, kurios storis siekia 2 mm. Tai ne tik apsaugo nuo įbrėžimų, bet ir suteikia estetiškumo ir puošnumo įvaizdį. Kojos, kurios yra storos 4 x 1 cm, yra milteliniu būdu dažytos metalo, kuris suteikia stalo konstrukcijai tvirtumą ir modernų išvaizdą. Šios metalinės kojos ne tik patvarios, bet ir lengvos, taigi, lengvai pritaikomos įvairiems interjero stiliams.

RENATA pietų stalas yra ne tik funkcionalus stalas, bet ir išraiškingas interjero akcentas, suteikiantis patrauklumą ir stilių valgomajam ar ofiso patalpai. Jo kokybė, atsparumas ir dizainas padaro jį universaliu pasirinkimu tiek kasdieniam naudojimui, tiek ypatingesnėms progoms. Šis stalas puikiai derinsis su įvairiais interjero stiliais ir tarnaus ilgą laiką, suteikdamas jums malonumą naudojant funkcionalų bei estetišką baldą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai