Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Nauja
SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže
NUOTRAUKOS
SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže
SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže
SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže
SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže

SOFT REST MAX, MAGRĖS BALDAI dvigulė miegamojo kambario lova su minkštu galvūgaliu, su patalynės dėže

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Lovą galima pasirinkti su ant galvūgalio montuojamais šviestuvais arba be jų. Taip pat galima pasirinkti lovos apšvietimą, kuris tvirtinamas po patalynės dėže. Pastaroji sistema reaguoja į judesį ir įsijungia lipant iš lovos ir padėjus kojas ant grindų. Tai neryškus apšvietimas, kuris neišbudins, jei prireikia atsikelti nakties metu ir netrukus vėl grįžti į lovą
Galvūgalio apšvietimą galite rinktis iš dviejų skirtingų šviestuvų tipų bei atitinkamų spalvų paletės: AP06, AP07 ir AP08 - dvi lemputes valdomos prisilietimu, pasirenkama iš trijų spalvų; AP03 ir AP04 -  šviestuvai su integruotomis USB įkrovimo jungtimis, valdomos prisilietimu, galima rinktis iš dviejų spalvų.
Jūsų patogumui lovoje galima įmontuoti USB jungčių komplektą. 
Lovoje įmontuota patalynės dėžė, atidaroma kojūgalyje, kurią atidarius maksimaliai - lankstai fiksuoja padėtį, kad saugiai sudėtumėte/išimtumėte daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Šiai lovai rekomenduojame SOFT REST čiužinius, kurių gobeleną galėsite derinti su lova.
Taip pat galime pasiūlyti ir kitų gamintojų čiužinius, kurių pasirinkimas itin platus.
Perkant lovą kartu su kito gamintojo čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie galvūgalio tvirtinamos naktinės spintelės - paprastas ir funkcionalus pasirinkimas. Rinkitės su stalčiumi, kuris atidaromas nuo paspaudimo arba be jo. 
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Kojelių aukštis - 13 cm.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

SOFT REST MAX – tai prabangi ir išskirtinė dvigulė miegamojo kambario lova, kurios dizainas ir funkcionalumas stebina. Ši lova pasižymi minkštu galvūgaliu, su galimais šviestuvais ir patalynės dėže, o taip pat yra galimybė komplektuoti ją su SOFT REST čiužiniu, užtikrinančiu ypatingą miego patirtį.

Pradedant nuo minkšto galvūgalio, SOFT REST MAX minkšta lova siūlo puikų palaikymą ir komfortą miego metu. Galvūgaliui yra naudoti aukštos kokybės medžiagos ir užpildai, kurie suteikia minkštumo, bet kartu ir reikiamą palaikymą nugarai. Tai leidžia jums pasimėgauti patogumu, skaitant knygą ar žiūrint televizorių prieš užmigdami.

Be to, SOFT REST MAX lova turi galimybę įsigyti papildomus šviestuvus, integruotus tiesiai į lovos galvūgalio konstrukciją. Tai suteikia jums papildomą šviesą, kai norite švelniai apšviesti aplinką be šviesos permainingumo. Šviestuvai yra praktiški ir leidžia jums patogiai skaityti knygas.

Praktiška patalynės dėžė yra dar vienas lovos SOFT REST MAX privalumas. Ji leidžia jums saugiai ir tvarkingai laikyti savo patalynes, užuolaidas ar kitus daiktus, taip išsaugant erdvę jūsų miegamajame. Tai ypač naudinga, jei turite ribotą vietą ar norite išlaikyti tvarką.

Norint dar labiau patobulinti miego patirtį, SOFT REST MAX lova gali būti komplektuojama su SOFT REST čiužiniu. Šis čiužinys turi specialų šiluminį reguliavimą ir minkštumo pritaikymą, kad galėtumėte jį tinkamai priderinti pagal savo asmeninius poreikius ir skonį.

SOFT REST MAX yra išskirtinė ir prabangi dvigulė lova, suteikianti jums daugiau nei tik snaudimo vietos. Jos stilingas ir modernus dizainas sujungiamas su praktiškomis funkcijomis, leidžiančiomis jums mėgautis ypatinga miego patirtimi. Jei norite pridėti elegancijos ir išskirtinumo jūsų miegamajam kambariui, SOFT REST MAX lovos yra puikus pasirinkimas.

 

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai