Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Nauja
SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam
NUOTRAUKOS
SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam
SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam
SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam

SOFT REST MEGA, MAGRĖS BALDAI lova minkštu galvūgaliu, dvigulė lova su patalynės dėže miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Lovą galima pasirinkti su ant galvūgalio montuojamais šviestuvais arba be jų. Taip pat galima pasirinkti lovos apšvietimą, kuris tvirtinamas po patalynės dėže. Pastaroji sistema reaguoja į judesį ir įsijungia lipant iš lovos ir padėjus kojas ant grindų. Tai neryškus apšvietimas, kuris neišbudins, jei prireikia atsikelti nakties metu ir netrukus vėl grįžti į lovą
Galvūgalio apšvietimą galite rinktis iš dviejų skirtingų šviestuvų tipų bei atitinkamų spalvų paletės: AP06, AP07 ir AP08 - dvi lemputes valdomos prisilietimu, pasirenkama iš trijų spalvų; AP03 ir AP04 -  šviestuvai su integruotomis USB įkrovimo jungtimis, valdomos prisilietimu, galima rinktis iš dviejų spalvų.
Jūsų patogumui lovoje galima įmontuoti USB jungčių komplektą. 
Lovoje įmontuota patalynės dėžė, atidaroma kojūgalyje, kurią atidarius maksimaliai - lankstai fiksuoja padėtį, kad saugiai sudėtumėte/išimtumėte daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Šiai lovai rekomenduojame SOFT REST čiužinius, kurių gobeleną galėsite derinti su lova.
Taip pat galime pasiūlyti ir kitų gamintojų čiužinius, kurių pasirinkimas itin platus.
Perkant lovą kartu su kito gamintojo čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie galvūgalio tvirtinamos naktinės spintelės - paprastas ir funkcionalus pasirinkimas. Rinkitės su stalčiumi, kuris atidaromas nuo paspaudimo arba be jo. 
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Kojelių aukštis - 13 cm.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Tai išskirtinė ir prabangi dvigulė miegamojo lova, kuri ne tik suteiks jums komforto, bet ir užkirs kelią streso dienos pradžioje. Ši lova išsiskiria minkštu galvūgaliu ir unikalia galimybe įmontuoti šviestuvus, kurie automatiškai įsijungia, kai išlipate iš lovos ir padedate kojas ant grindų. Tai ne tik praktiška, bet ir technologiškai išmintinga funkcija, palengvinanti jūsų dienos pradžią. Minkštas galvūgalis suteiks jums malonumo ir palaikymo miego metu. Jis prideda elegancijos ir stiliaus jūsų miegamojo interjerui, kartu su siužeto šviestuvais. Šie šviestuvai yra puikus sprendimas, leidžiantis jums pasimėgauti knygomis ar žiūrėti televizorių be pernelyg intensyvios šviesos.

Unikalus šviestuvo funkcionalumas - tai tikras SOFT REST MEGA privalumas. Šviestuvai automatiškai įsijungia, kai išlipate iš lovos ir padedate kojas ant grindų. Tai ne tik suteikia praktiškumo, bet ir padeda lengviau prisitaikyti prie šviesos aplinkoje, nereikalaujant paieškos po kambarį. Be to, lova turi patalynės dėžę, leidžiančią jums saugiai laikyti patalynes ar kitus daiktus. Jei ieškote būdo maksimaliai išnaudoti erdvę, tai puiki galimybė.

SOFT REST MEGA lova taip pat gali būti komplektuojama su USB jungtimis, užtikrinančiomis jums patogų prijungimą elektroniniams įrenginiams. Tai yra puikus sprendimas, jei norite turėti lengvą prieigą prie maitinimo šaltinio, kai esate lovoje.

Jei norite išskirtinės, modernios ir technologiškai pažangios lovos, SOFT REST MEGA yra idealus pasirinkimas. Ši lova suteiks jums ne tik miego komfortą, bet ir papildomą funkcionalumą bei šiuolaikinį šviesos valdymą. Su lova rekomenduojamu čiužiniu SOFT REST, jūsų miegamasis taps patogia ir šiuolaikiška oaze, kurioje atgausite jėgas ir pradėsite naują dieną su energija.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai