Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MALTA, GBF naktinė spintelė, naktinis staliukas prie lovos miegamajam, 2 stalčiai, Hettich bėgeliai MALTA, GBF naktinė spintelė, naktinis staliukas prie lovos miegamajam, 2 stalčiai, Hettich bėgeliai
NUOTRAUKOS
MALTA, GBF naktinė spintelė, naktinis staliukas prie lovos miegamajam, 2 stalčiai, Hettich bėgeliai
MALTA, GBF naktinė spintelė, naktinis staliukas prie lovos miegamajam, 2 stalčiai, Hettich bėgeliai

MALTA, GBF naktinė spintelė, naktinis staliukas prie lovos miegamajam, 2 stalčiai, Hettich bėgeliai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 40 x 50 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais.

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė "Malta" – tai funkcionalus ir stilingas baldas, kuris taps puikiu papildymu jūsų miegamojo interjerui. Ši spintelė gaminama su ypatingu dėmesiu į kokybę ir dizainą, o PVC kantuotė ir guoliniai stalčių bėgeliai su slopintuvais (Hetich) suteikia jai ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir patogumą kasdieniame naudojime.

"Malta" naktinės spintelės PVC kantuotė yra ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir praktiškas apsauginis sluoksnis, apsaugantis baldą nuo įvairių mechaninių pažeidimų ir ilgina jo tarnavimo laiką. Be to, kantuotė leidžia išlaikyti tvarkingą ir vientisą spintelės išvaizdą ilgą laiką.

Stalčių bėgeliai su slopintuvais (Hetich) yra šiuolaikiškas ir funkcionalus sprendimas, suteikiantis papildomą patogumą. Šie mechanizmai užtikrina tylų ir švelnų stalčių atidarymą bei uždarymą, o tai yra svarbu miegamojo aplinkai, kurioje norima išlaikyti ramybę ir harmoniją.

"Malta" naktinė spintelė gali būti pasirinkta įvairiomis spalvomis, todėl lengvai integruojama į įvairius interjero stilius ir skirtingas spalvų schemas. Tai suteikia jums galimybę sukurti asmenišką ir harmoningą miegamojo erdvę, atspindinčią jūsų skonį ir poreikius.

Ši naktinė spintelė yra ne tik patraukli vizualiai, bet ir praktiškai sukurta atitikti jūsų kasdieninius poreikius. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir dizainą, siekdami sukurti jaukų ir tvarkingą miegamąjį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai