Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova

LAIMĖ, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Išmatavimuose pateikti matmenys su 13,5 cm kojelėmis.

Patogi, modernaus dizaino miegamojo lova LAIMĖ su integruota patalynės dėže. 
Lovą galite pasirinkti su ant galvūgalio montuojamais šviestuvais, kuriuose yra USB lizdai įkrovimui, o taip pat galite pasirinkti apšvietimo sistemą, kuri tvirtinama po patalynės dėže. Pastaroji sistema reaguoja į judesį ir įsijungia lipant iš lovos ir padėjus kojas ant grindų. Tai neryškus apšvietimas, kuris neišbudins, jei prireikia atsikelti nakties metu ir netrukus vėl grįžti į lovą.
Dėl pakėlimo lankstų viršutinė baldo dalis lieka atvira, todėl galima į ją patogiai ir saugiai sudėti daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovos galvūgalio nugarinė dalis pasiūta iš techninio audinio, todėl baldas yra statomas prie sienos. 
Galima lovos nugarą aptraukti pasirinktu audiniu. Kaina nežymiai keisis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Miegamoji lova LAIMĖ yra funkcionali ir elegantiška sprendimas jūsų miegamajam, sukuriama sukurpti jaukumui ir stiliui. Šios lovos pagrindas yra grotelės, kurios ne tik suteikia lovai tvirtą pagrindą, bet ir prisideda prie vientiso ir modernaus dizaino.

Lova LAIMĖ parduodama be čiužinio, leisdama jums pasirinkti tinkamiausią čiužinį pagal savo poreikius ir asmeninius skonį. Tai suteikia jums galimybę sukurti ne tik patogią, bet ir individualiai pritaikytą miegamąją erdvę.

Viena iš išskirtinių šios lovos ypatybių yra galimybė pasirinkti modelį su ant galvūgalio montuojamais šviestuvais, kuriuose integruoti USB lizdai įkrovimui. Tai ne tik praktiškas, bet ir šiuolaikiškas sprendimas, leidžiantis jums patogiai įkrauti įvairius įrenginius tiesiai iš lovos.

Lovos galvūgalio nugarinė dalis pasiūta iš techninio audinio, todėl ši lova yra idealus pasirinkimas tiems, kurie nori ją statyti prie sienos. Šis dizaino sprendimas ne tik suteikia stabilumą, bet ir suteikia galimybę optimizuoti erdvę.

Be to, galite pasirinkti lovos nugarą aptraukti pasirinktu audiniu, leisdami jums pritaikyti lovą pagal savo skonį ir esamą interjerą. Tai suteikia jums galimybę kurti harmoningą ir suderintą miegamąją erdvę.

LAIMĖ miegamoji lova yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų gerąją nakties miegą ir kambario dizainą. Jos modernus dizainas, funkcionalumas ir individualių pasirinkimų galimybės leis jums mėgautis jaukiu ir stilingu miegamuoju.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai