Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova
FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova

FĖJA, MAGRĖS BALDAI miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Išmatavimuose pateikti matmenys su 13,5 cm kojelėmis.

Patogi, modernaus dizaino miegamojo lova FĖJA su integruota patalynės dėže. 
Lovą galite pasirinkti su ant galvūgalio montuojamais šviestuvais, kuriuose yra USB lizdai įkrovimui, o taip pat galite pasirinkti apšvietimo sistemą, kuri tvirtinama po patalynės dėže. Pastaroji sistema reaguoja į judesį ir įsijungia lipant iš lovos ir padėjus kojas ant grindų. Tai neryškus apšvietimas, kuris neišbudins, jei prireikia atsikelti nakties metu ir netrukus vėl grįžti į lovą.
Dėl pakėlimo lankstų viršutinė baldo dalis lieka atvira, todėl galima į ją patogiai ir saugiai sudėti daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovos galvūgalio nugarinė dalis pasiūta iš techninio audinio, todėl baldas yra statomas prie sienos. 
Galima lovos nugarą aptraukti pasirinktu audiniu. Kaina nežymiai keisis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Miegamoji lova FĖJA yra išskirtinės kokybės baldas, sukurtas sukurpti ne tik elegantišką, bet ir funkcionalią miegamojo erdvę. Jos pagrindas, grotelės, ne tik suteikia patvarumo, bet ir užtikrina gerą orų cirkuliaciją, prisidedantį prie sveiko miego ir jūsų bendro gerovės.

Viena iš šios lovos ypatybių yra integruota patalynės dėžė, kurioje galite saugiai laikyti lovą nepanaudojamą patalynę ar kitus daiktus, suteikdama jūsų kambariui tvarką ir organizuotumą. Tai ne tik funkcionalumas, bet ir praktiškumas, siekiant maksimaliai išnaudoti turimą erdvę.

FĖJA miegamoji lova siūlo papildomus privalumus, įtraukdama galvūgalio montuojamus šviestuvus su USB lizdais įkrovimui. Šis dizaino sprendimas ne tik suteiks jums papildomą šviesą skaitymui ar kitoms veikloms, bet ir užtikrins patogų elektronikos prietaisų įkrovimą tiesiogiai iš jūsų lovos.

Be to, galite pasirinkti šios lovos apšvietimo sistemą, suteikdami savo miegamajam ypatingą atmosferą. Tai puiki galimybė sukurti jaukią ir intymią erdvę, prisitaikant prie jūsų nuotaikos ir poreikių.

Lovos galvūgalio nugarinė dalis pasiūta iš techninio audinio, kuris suteikia ne tik modernų, bet ir praktišką dizainą. Ši savybė leidžia jums baldą statyti prie sienos, sutaupant vietą ir suteikiant jūsų kambariui tvarkingą išvaizdą.

Miegamoji lova FĖJA yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik elegantiško, bet ir funkcionalaus miegamojo baldų komplekto. Su įvairiomis galimybėmis ir privalumais, ji atitiks net labiausiai išrankių interjero reikalavimus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai