Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui
FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui

FORTŪNA MINI, MAGRĖS BALDAI dvigulė minkšta lova su patalynės dežėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Išskirtinis dizainas – išskirtinai geram jūsų poilsiui. Vienas didžiausių šios lovos privalumų yra tas, jog ji pagaminta iškart su čiužiniu ir antčiužiniu, todėl jais nereikės rūpintis papildomai. Čiužinys sukurtas pagal „Spring Box“ principą, kuriam naudojamos kišeninio tipo („Pocket“) spyruoklės. „Spring Box“ yra efektyvus būdas lovai paaukštinti, padaryti ją patogesne ir užtikrinti, kad čiužinys ilgiau išlaikytų funkcines savybes. Jį sudaro tvirtas medinis rėmas, aptrauktas medžiaga. Šis gaminys dedamas ant pagrindinio lovos rėmo, o po to klojamas antčiužinis, kuris gali būti dviejų tipų – viskoelastinis ar poliuretaninis. Antčiužinį galima nusegti užtrauktuku. Jo viršutinė dalis padengta specialiu audiniu, kuris leidžia kūnui kvėpuoti.
Lovoje, po čiužiniais įmontuotos dvi patalynės dėžės. Jos atsidaro iš šonų, pakeliant čiužinius. Iki galo atidarius patalynės dėžę, lankstai fiksuoja padėtį, kad patogiai ir saugiai sudėtumėte ar išimtumėte daiktus. Daiktadėžėse integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Galite pasirinkti galvūgalio plokštės apdailos spalvą.
Lovos galvūgalio nugarinė dalis pasiūta iš techninio audinio, todėl baldas yra statomas prie sienos. 
Galima lovos nugarą aptraukti pasirinktu audiniu. Kaina nežymiai keisis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Lovos kojelės gaminamos iš beržo medienos.
Platus kojelių spalvos pasrinkimas.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

FORTŪNA MINI dvigulė minkšta lova yra ne tik funkcionalus miegamasis baldas, bet ir elegantiškas dizaino elementas, kuris gali praturtinti jūsų kambarį ir suteikti jums aukščiausią komfortą. Ši lova turi daug privalumų, kurie privers jūsų poilsio ir miego patirtį tapti ypatinga.

Pagrindinis šios lovos privalumas yra tai, kad ji jau yra komplektuojama su čiužiniu ir antčiužiniu. Tai sutaupo jums laiką ir pastangas ieškant atitinkamo čiužinio ir antčiužinio. FORTŪNA MINI lovos čiužinys yra pagamintas pagal “SPRING BOX” principą, tai reiškia, kad jis turi elastingas spyruokles, kurios suteikia jums tinkamą atramą ir patogumą miegoti. Šis čiužinys yra sukurtas siekiant užtikrinti, kad jūsų naktys būtų ramios.

Jei norite turėti praktišką ir modernų miegamąją vietą, FORTŪNA MINI lova siūlo jums galimybę įmontuoti 2 lemputes su USB jungtimis. Tai leis jums patogiai krauti įvairius elektroninius prietaisus tiesiogiai iš savo lovos, be jokių papildomų jungčių. Tai yra ypatingai naudinga tiems, kurie mėgsta skaityti knygas ar žiūrėti televizorių iki miego, arba tiesiog nori turėti galimybę įkrauti savo telefoną ar planšetinį kompiuterį be jokio nereikalingo triukšmo.

FORTŪNA MINI lova taip pat suteikia jums galimybę pasirinkti galvų plokštės apdailos spalvą. Tai leis jums pritaikyti lovos išvaizdą ir priderinti ją prie savo kambario dizaino. Galite pasirinkti subtilią spalvą arba ryškesnę ir išraiškingesnę, kad sukurtumėte akcentą.

Ši FORTŪNA MINI dvigulė minkšta lova yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina tiek komfortą, tiek dizainą. Tai suteiks jums ne tik vietą miegoti, bet ir vietą, kurioje norėsite praleisti daug laiko poilsio ir atsipalaidavimo metu. Tai puikus investicijos į jūsų gerą miego ir bendrą komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai