Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RENATA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
RENATA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova

RENATA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas. 
Galima rinktis skirtingas lovos pagrindo ir galvūgalio intarpo spalvas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais.

 

Aprašymas

 

RENATA PLIUS lova - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik komforto miegant, bet ir elegantiško dizaino savo miegamajame. Ši lova sujungia funkcionalumą su moderniu stiliaus sprendimu, padedančiu sukurti jaukų ir įspūdingą miegamojo interjerą.

Viena iš RENATA PLIUS lovos išskirtinumų yra jos pagrindas iš grotelių. Grotelės, naudojamos kaip lovos pagrindas, suteikia minkštumo ir elastingumo pojūtį, prisitaikydamos prie jūsų kūno formos ir suteikdamos jums patogų miegą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori patirti miegą ant švelnaus ir prisitaikančio pagrindo.

Be to, RENATA PLIUS lovoje įdiegta patalynės dėžė, kuri tampa puikiomis papildomomis saugyklos erdvėmis. Ši patalynės dėžė yra puiki galimybė saugoti ne tik patalynę, bet ir kitus sezoninius daiktus ar daiktus, kurie ne visada yra reikalingi kasdieniame gyvenime. Tai suteikia papildomą tvarką miegamajame, paliekant daugiau vietos kitiems interjero elementams.

Pneumatiniai grotelių pakelėjai suteikia lengvumą ir patogumą lovos naudojime. Jie leidžia lengvai pakelti groteles ir pasiekti patogią aukštį, pritaikytą jūsų poreikiams. Ši funkcija taip pat palengvina lovos tvarkymą ir švaros palaikymą.

RENATA PLIUS lova - tai ne tik baldas, bet ir investicija į geresnį miegą ir jaukesnį namų interjerą. Ši lova sujungia funkcionalumą su elegancija, sudarant harmoningą miegamojo erdvės vaizdą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai