Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 82 x 55 x 44 cm (P x G x A).
Minimalistinis ir itin patogus VIP pufas – praktiška interjero detalė.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.

 

Aprašymas

 

VIP pufas – tai praktiškas ir elegantiškas sprendimas, kuris ne tik prideda patogumo jūsų erdvei, bet ir tampa stiliaus ir išskirtinumo akcentu. Jo dizainas ir platus audinio pasirinkimas suteikia jums galimybę sukurti asmeninę ir prabangią atmosferą bet kurioje patalpoje.

Pufas yra išskirtinio dizaino, kuris derinsis su bet kokiu interjeru. Jūs galite pasirinkti iš įvairių audinio spalvų, pradedant subtiliais neutraliais atspalviais ir baigiant ryškiais ir sodriais tonais, kurie suteiks jūsų erdvei gyvybingumo ir charakterio.

Minkštasuolis turi beržo medienos kojas, kurios ne tik suteikia jam stabilumo, bet ir prideda natūralaus šilumos jausmo. Kojelių spalvą galima rinktis pagal jūsų pageidavimus, suderinant su kitais namų interjero elementais arba sukurdami kontrastą, jei norite išskirtinio efekto.

Šis pufas nėra tik dizaino elementas – tai ir praktiškas baldas. Jis gali tarnauti kaip sėdimoji vieta, pagalvė ar net kaip staliukas. Ši universalumo funkcija suteikia galimybę lengvai pritaikyti jį pagal savo poreikius ir galimybes.

VIP pufas ne tik atspindi jūsų asmeninį skonį ir stilių, bet ir kviečia jūsų erdvę tapti jaukesne, elegantiška ir patogi. Tai investicija į jūsų namų komfortą ir išvaizdą, kurią galima pritaikyti pagal jūsų nuotaiką ir poreikius.

Pagaminta Lietuvoje. 

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai