Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VIP MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam VIP MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
VIP MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
VIP MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

VIP MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 277 x 222 x 88 cm (P x G x A).
Miegamo mechanizmo matmenys: 195 x 128 cm.
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Mėgaukitės aukščiausios klasės poilsiu ant aukso medalį pelniusio VIP kampo. Miegamas mechanizmas ir patalynės dėže leis džiaugtis funkcionalia erdve.
Šis baldas sukurtas taip, kad prireikus galėtumėte jį transformuoti į miegamąją lovą. Tai itin praverčia sulaukus svečių, kai sofa naudojama kaip lova. Pakeliamas miegamasis mechanizmas – patogus ir saugus, nebraižo grindų dangos ir paprastai naudojamas.
Dėl pakėlimo lankstų viršutinė baldo dalis lieka atvira, todėl galima į ją patogiai ir saugiai sudėti daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina sedėjimo komfortą ir greitai grįžta į pradinę padėtį.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kampas VIP pristato aukštos kokybės ir funkcionalumo sintezę, siekiant suteikti ne tik komfortą, bet ir eleganciją jūsų gyvenamajai erdvei. Šis kampas ne tik atspindi šiuolaikines interjero tendencijas, bet ir siūlo išskirtines savybes, kurios padarys jūsų gyvenamąją patogią ir stilingą.

Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės yra praktiškas sprendimas, užtikrinantis gerą oro laidumą. Tai leidžia laikyti įvairius daiktus šiame kampo skyriuje, nebijant, kad jie praras gaivumą ar sugaus nemalonų kvapą. Šis funkcionalumas tampa ne tik papildomu saugojimo būdu, bet ir prisideda prie higienos jūsų gyvenamosios erdvės.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės, naudojamos šio kampo konstrukcijoje, suteikia baldui ne tik ilgalaikį patvarumą, bet ir išskirtinį sėdėjimo komfortą. Ši sistema efektyviai prisitaiko prie jūsų kūno formos, užtikrindama palaikymą ir minkštumą. Tai reiškia, kad jūs galėsite mėgautis patogiu sėdėjimu ilgą laiką be jokio diskomforto.

Baldas yra gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris suteikia ne tik minkštumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga išlaiko savo formą ir patogumą ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo. Tai reiškia, kad kampas VIP tampa ne tik patogiu, bet ir ilgalaikiu investiciniu sprendimu jūsų gyvenamajai erdvei.

Pasirinkimas tarp plato audinių ar natūralios odos suteikia jums galimybę pritaikyti šį kampą pagal savo skonį ir interjero stilių. Tai ne tik padeda jums sukurti harmoningą dizainą, bet ir leidžia jums pasirinkti medžiagas, atitinkančias jūsų asmeninius poreikius ir lūkesčius. VIP kampas - tai ne tik baldas, bet ir išraiškingas ir išskirtinis interjero akcentas, kuris suteiks jūsų namams unikalumo ir elegancijos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai