Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam
VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam

VIP, MAGRĖS BALDAI minkšta miegama sofa - lova svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 227 x 105 x 88 cm (P x G x A).
Miegama vieta - 160 x 128 cm (P x I).

Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina sedėjimo komfortą ir greitai grįžta į pradinę padėtį.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa VIP – tai prabangus ir funkcionalus baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu komfortui ir ilgaamžiškumui. Ši sofa yra gaminama iš didelio tankio putų poliuretano, kuris ne tik suteikia minkštumą, bet ir užtikrina ilgalaikį patvarumą bei išlaikymą.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės, įtaisytos šios sofos sėdimoje, yra esminis jos privalumas. Šios spyruoklės suteikia ne tik ilgalaikį patvarumą, bet ir optimalų sėdėjimo komfortą. Jos prisitaiko prie kūno formos, palaikydamos stuburą ir mažindamos spaudimą ant sėdmenų bei nugarkaulio.

Beržo medienos kojelės suteikia sofai VIP stilingumo ir išskirtinumo. Galite pasirinkti kojelių spalvą, kad jų atspalvis harmoningu būdu derėtų prie jūsų interjero. Ši mediena taip pat prisideda prie sofos stabilumo ir tvirtumo, suteikdama jai ilgalaikį naudojimą ir atsparumą.

Vienas iš didelių privalumų – galimybė pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos. Tai suteikia jums galimybę sukurti unikalų baldų elementą, atitinkantį ne tik jūsų skonį, bet ir visą jūsų namų dizainą. Platus audinių pasirinkimas nuo švelnios medvilnės iki modernių poliesterio šiuolaikinių dizaino sprendimų, leidžia jums eksperimentuoti su tekstūromis ir spalvomis.

Sofa VIP ne tik atitiks jūsų vizualinius lūkesčius, bet ir suteiks aukštą komfortą ir ilgalaikį malonumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina prabangą, kokybę ir unikalumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai