Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui
TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui
TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui

TACO 380, MAGRĖS BALDAI minkštas apvalus pufas svetainei, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 41,2 x 41,2 x 44 cm (P x G x A).
Minkštas pufas su tvirtomis metalinėmis juodomis kojelėmis.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

TACO - tai ne tik minkštasuolis, tai yra pasirinkimas, kuris papuoš jūsų namų erdves šiluma ir elegancija. Apvalus minkštasuolis su juodomis metalinėmis kojelėmis yra išskirtinio dizaino baldas, kuris derės tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams.

Juodos metalinės kojelės suteikia TACO minkštasuoliui subtilaus modernumo akcento. Jos ne tik tvirtos ir patvarios, bet ir lengvai derinamos su bet kokia interjero spalva. Tai įtraukianti detalė, kuri išskirs jūsų erdvę ir suteiks jai šiuolaikiškumo žavesio.

Minkštasuolis gali būti pagamintas iš aukštos kokybės odos arba švelnaus audinio, leisdamas jums pasirinkti tokį paviršių, kuris atitiks jūsų individualius poreikius.

Pasirinkus šį pufą, jūs turite platų audinio ar odos spalvų pasirinkimą. Tai suteikia galimybę sukurti nuostabų vizualinį efektą ir harmoningai įsilieti į jūsų namų dizainą. Šis minkštasuolis tampa ne tik baldu, bet ir meniniu kūriniu, kuris suteiks jūsų erdvei šilumos ir jaukumo.

Dėl savo universalumo TACO minkštasuolis gali būti naudojamas tiek svetainėje, tiek vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Tai ne tik baldas, bet ir atmosferos kūrėjas, kuris padės jums sukurti jaukią ir harmoningą erdvę, atspindinčią jūsų unikalų skonį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai