Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
RHO 11 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas RHO 11 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
RHO 11 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
RHO 11 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

RHO 11 skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 115 x 115 x 75 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

RH baldų kolekcijos pasirinkimas  RH baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RHO 11 pietų stalas yra stilingas ir funkcionalus baldas, kuris atspindi skandinaviško stiliaus eleganciją ir gamtos grožį. Šis stalas yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, suteikiant jaukumą ir šiltumą jūsų valgomojo ar virtuvės erdvei.

Stalo paviršius iš natūralaus ąžuolo atspindi medžio natūralumą ir jos įvairių tekstūrų grožį. Aukštos kokybės ąžuolas ne tik suteikia stalo patvarumą ir ilgaamžiškumą, bet ir suteikia jam išskirtinį charakterį. Medžio šiluma ir subtilios spalvos suteikia jaukumo pojūtį, o apvalūs stalo kraštai pabrėžia šiuolaikiško skandinaviško dizaino eleganciją.

Ąžuolo faneruotė, naudojama RHO 11 pietų stalo gamybai, yra ne tik ekologiškas, bet ir itin tvirtas medžio sluoksnis, suteikiantis stabilią konstrukciją. Faneruotė suteikia stalui estetinę išraišką ir prisideda prie jo unikalumo. Šis medžio sluoksnis ne tik padidina stalo atsparumą deformacijoms, bet ir pabrėžia natūralios medienos tekstūrą.

Stalas RHO 11 puikiai tinka skandinaviškam stiliui, būdamas harmoningas ir švarus dizainas. Apvalios formos stalas nesunkiai įsilieja į skirtingas interjero stilių koncepcijas, nuo modernaus iki klasikinio. Apvalios formos ne tik suteikia stalo dizainui švelnumo, bet ir padeda sukurti malonią ir draugišką aplinką valgymui.

Pavadinimas RHO 11 gali siūlyti asociacijas su šiuolaikiniu dizainu, išskirtiniu charakteriu ir kokybės standartais. Šis stalas ne tik tampa funkcionalia erdvės dalimi, bet ir prideda unikalumo bei jaukumo jūsų kasdieniniam valgymo procesui. RHO 11 pietų stalas - tai ne tik baldas, bet ir įspūdingas interjero akcentas, kuris praturtina jūsų gyvenamąją erdvę švariais linijų ir natūralumo elementais.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai