Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
RHO svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, darbo stalas, konsolė RHO svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, darbo stalas, konsolė
NUOTRAUKOS
RHO svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, darbo stalas, konsolė
RHO svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, darbo stalas, konsolė

RHO svetainės baldų kolekcija: komoda, kavos staliukas, TV staliukas, spintelė, darbo stalas, konsolė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldai surinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

RHO kolekcija yra išskirtinė skandinaviško stiliaus baldų serija, sukurta su meistrišku dėmesiu detalėms ir natūralių medžiagų grožiui. Ši kolekcija apima komodą, kavos staliuką, TV staliuką, spintelę, darbo stalą ir konsolę, kurių visos dalys pagamintos iš natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, siekiant suteikti jūsų namams šilumos, stiliaus ir funkcionalumo.

Komoda iš RHO kolekcijos yra puikus pavyzdys, kaip subalansuoti funkcionalumą ir estetiką. Jos ąžuolo faneruotės paviršius ne tik suteikia šilumos, bet ir puikiai atspindi gamtos grožį. Su daugeliu stalčių ir skyrių, ši komoda yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir itin praktiška, suteikdama pakankamai vietos jūsų daiktams tvarkyti.

Kavos staliukas iš RHO kolekcijos atspindi skandinaviško stiliaus eleganciją ir paprastumą. Natūralaus ąžuolo medžiaga ir subtilus dizainas sukuria jaukumą ir šiltumą jūsų svetainėje. Staliuko forma ir medžiagų derinimas suteikia šiam baldui unikalumo ir pritaikomumo įvairiems interjerams.

TV staliukas iš RHO kolekcijos yra harmoningas derinys tarp šiuolaikiško dizaino ir natūralių medžiagų. Jo storas ąžuolo faneruotės paviršius ir tvirta konstrukcija užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir skandinaviško stiliaus eleganciją. Su patogiais skyriais jūsų buitinės technikos laikymui, šis staliukas tampa funkcionaliu ir stilingu akcentu jūsų namuose.

Spintelė iš RHO kolekcijos suteikia jūsų interjerui elegantiškumo ir organizuotumo. Aukštos kokybės ąžuolo faneruotės paviršius ir tvirta konstrukcija užtikrina, kad ši spintelė tarnaus jums ilgą laiką. Ji idealiai tinka kaip knygų lentyna arba kaip vietos saugojimo sprendimas įvairiems daiktams.

Darbo stalas iš RHO kolekcijos įkvėpia gamtos švarą ir paprastumą. Medžiagų derinimas ir smulki detalė, pavyzdžiui, natūralus ąžuolas ir subtilus dizainas, daro šį stalą ne tik darbingu, bet ir elegantišku. Tai puikus sprendimas tiek namų biurui, tiek studijos zonai sukuriamam skandinaviškam stiliui.

Konsolė iš RHO kolekcijos yra gražus papildymas bet kurios patalpos dizainui. Jos natūralus ąžuolas ir subtilus stilius suteikia jai išskirtinumo ir elegancijos. Konsolė tinka įvairioms paskirties vietoms nuo svetainės iki miegamojo, pridėdama skandinaviško stiliaus žavesį ir funkcionalumą.

RHO kolekcija atspindi skandinaviško stiliaus grožį ir natūralių medžiagų šiltumą. Šie baldai ne tik suteiks jūsų namams išskirtinumo, bet ir prisidės prie jūsų gyvenamojo erdvės harmonijos ir funkcionalumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai