Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
RHO 6 skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui RHO 6 skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
RHO 6 skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
RHO 6 skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

RHO 6 skandinaviško stiliaus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 75 x 45 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Ąžuolo faneruotė.
Lengva šiaurietiška išvaizda, nepažeidžiant funkcionalumo. 
Šiltos iš švarios išvaizdos baldai suteiks Jūsų namams jaukumo ir šilumos.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

RH baldų kolekcijos pasirinkimas  RH baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RHO 6 kavos staliukas yra išskirtinis baldas, sukuriantis subtilų ir modernų dizainą, būdingą skandinaviškam stiliui. Šis staliukas yra pagamintas iš natūralaus ąžuolo, įtraukiant ąžuolo faneruotę, kurios sudaro gražią ir funkcionalią kavos staliuko formą.

Stalviršis iš natūralaus ąžuolo suteikia RHO 6 staliukui jaukią ir šilto natūralaus medžio išvaizdą. Ąžuolas yra vertinamas ne tik dėl savo estetikos, bet ir tvirtumo bei atsparumo. Šis medis sukuria subtilias linijas ir elegantišką faktūrą, kurios apima visą staliuko paviršių, pridedant malonumą jį liesti ir grožio pojūtį bet kuriam kambariui.

Ąžuolo faneruotės naudojimas staliuko konstrukcijoje leidžia išsaugoti medžio natūralumą, tačiau tuo pačiu metu suteikia papildomos tvirtumo ir stabilumo. Ši medžiaga yra atspari deformacijoms ir užtikrina, kad staliukas išliks ilgalaikis, nepriklausomai nuo kasdienio naudojimo.

Skandinaviškas stilius, įpintas į RHO 6 kavos staliuko dizainą, apibrėžiamas švariomis linijomis, neutraliomis spalvomis ir minimalistiniais elementais. Šis stilius puikiai derinasi su moderniu gyvenimo būdu ir padeda sukurti jaukią, ramų erdvę. RHO 6 staliukas yra puiki galimybė tuo pačiu metu suteikti elegancijos ir šilumos jūsų interjerui.

Pavadinimas RHO 6 siūlo asociacijas su stiliumi, kuris yra unikalus ir modernus. Šis kavos staliukas ne tik gali papuošti jūsų gyvenamąją erdvę, bet ir tapti funkcionaliu elementu, naudojamu kasdieniniam gyvenimui, vakarienėms su draugais ar ramesniems vakarams. RHO 6 kavos staliukas - tai ne tik baldas, bet ir išraiškingas dizaino akcentas, kuris sukuria šiuolaikišką ir jaukią aplinką jūsų namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai