Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

JARA, MAGRĖS BALDAI minkštas besisukantis patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 78 x 78 x 113 cm (I x G x A).
Unikalaus dizaino fotelis JARA su išskirtiniu kojos mechanizmu leidžia patogiai apsisukti aplink savo ašį. 
Vientisas nerūdijančio plieno karkasas, suteikiantis foteliui tvirtumo ir ilgaamžiškumo.
Lietas aukšto tankio poliuretanas suformuotas ant metalinio karkaso, kuris neleidžia baldo sėdimajai daliai susidevėti. Tvirtai išlaiko savo formą ir yra patogus sedėti.
Metalinė fotelio kojelė, kurios spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Fotelis JARA – tai ne tik baldas, bet ir meninė išraiška, kurią gali lemti jūsų patogumas ir modernus stilius. Šis fotelis išsiskiria ne tik savo dizainu, bet ir išskirtiniu kojos mechanizmu, kuris suteikia naują prasmingumą sėdėjimo patirčiai.

Vientisas nerūdijančio plieno karkasas, kuris sudaro fotelio pagrindą, ne tik užtikrina jo tvirtumą, bet ir sukuria elegantišką ir modernų išvaizdą. Šis karkasas ne tik atrodo stilingai, bet ir garantuoja ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairioms apkrovoms. Tai svarbu, siekiant užtikrinti, kad fotelis JARA būtų ne tik vizualiai patrauklus, bet ir praktiškai efektyvus.

Fotelio sėdynė yra pagaminta iš lieto aukšto tankio poliuretano, kuris suteikia puikų komfortą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga suformuota ant tvirto metalinio karkaso, kuris užtikrina stabilumą ir patogumą. Dėl to fotelis JARA tampa ne tik stilingu, bet ir patogiu sėdėjimo sprendimu.

Vienas iš išskirtinų šio fotelio bruožų yra metalinė kojelė, kurios spalvą galima pasirinkti. Ši galimybė suteikia jums puikią galimybę pritaikyti fotelį pagal jūsų asmeninius skonį ir interjero spalvų schemą. Tai leidžia jums kurti unikalų ir harmoningą erdvę, kurioje fotelis JARA tampa ryškiu akcentu.

Nepaisant modernaus dizaino ir išskirtinio kojos mechanizmo, fotelis JARA išlieka universalus ir tinkamas įvairioms aplinkoms – nuo modernių gyvenamųjų iki jaukių biuro patalpų. Šis baldas ne tik atitiks jūsų vizualinius poreikius, bet ir suteiks aukštą komforto lygį, kuris svarbus ilgą darbo dieną arba poilsio metu. Fotelis JARA – tai derinys stiliaus, funkcionalumo ir patogumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai