Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-35%
RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui
RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui
RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui

RIVOLI 8 NATŪRALUS ĄŽUOLAS modernaus industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 70 x 45 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš natūralaus ąžuolo.
Spalva - natūralus ąžuolas.
Rėmas - juodas metalas.
Juodi baldų karkasai ir švarios minimalistinės linijos suteikia baldams originalumo ir išskirtinumo.
Baldas surinktas.
Pagaminta Danijoje.

RI baldų kolekcijos pasirinkimas  RI baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RIVOLI 8 kavos staliukas – tai ne tik funkcionalus baldas, bet ir stiliaus akcentas, kuris puikiai įpinta skandinaviško dizaino principus. Gamintas iš natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, su juodomis metalinėmis kojomis, šis staliukas subtiliai derina estetiką ir funkcionalumą, atitikdamas modernaus interjero standartus.

Stalo paviršius iš natūralaus ąžuolo išsiskiria medžio grožiu, suteikia patrauklumo ir šilumos pojūtį. Ąžuolas yra ne tik estetiškai malonus, bet ir tvirtas, todėl RIVOLI 8 kavos staliukas ne tik gražiai atrodo, bet ir yra patikimas ir ilgaamžis. Natūralus ąžuolas suteikia jaukumo jausmą, būdamas ideali aplinka ne tik kavos gėrimų, bet ir kitų laisvalaikio aktyvumų dėžėms ar dekoratyvinėms detalėms.

Ąžuolo faneruotė, naudojama šio staliuko gamybai, yra išskirtinai tvirta ir stabilu konstrukcijos dalis. Ši medžio sluoksnio faneruotė ne tik suteikia staliui estetinės prabangos, bet ir padeda išlaikyti jo formą ir ilgaamžiškumą. Faneruotė taip pat yra ekologiška ir atitinka šiuolaikinius darnios plėtros standartus.

Juodos metalinės kojos sukuria šiuolaikišką ir elegantišką kontrastą su natūraliu ąžuolu. Šios kojos ne tik palaiko stabilų stalo pagrindą, bet ir suteikia jam subtilų industrijinio stiliaus akcentą. Juoda spalva suteikia staliui modernumo ir universalumo, leidžiant lengvai integruotis į įvairias interjero spalvas ir stilius.

RIVOLI 8 kavos staliukas yra ne tik praktiškas baldas jūsų svetainėje ar kambario centre, bet ir stilistinis išsireiškimas. Šis staliukas gali tarnauti kaip puiki vieta ne tik laikyti gėrimus, bet ir eksponuoti dekoratyvines knygas, žurnalus ar kitas meno detalės. Jo pavadinimas RIVOLI 8 gali siūlyti aukštą kokybę, išskirtinį dizainą ir modernų stilių. Tai ne tik kavos staliukas – tai gyvenimo būdas, kuriame susipina funkcionalumas ir grožis, natūralumas ir modernumas.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai