Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-35%
RIVOLI 1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas RIVOLI 1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
RIVOLI 1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
RIVOLI 1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

RIVOLI 1 NATŪRALUS ĄŽUOLAS skandinaviško stiliaus pietų stalas, virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 180 x 90 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis - natūralus ąžuolas.
Spalva - natūralus ąžuolas.
Kojos - juodas metalas.
Juodi baldų karkasai ir švarios minimalistinės linijos suteikia baldams originalumo ir išskirtinumo.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

RI baldų kolekcijos pasirinkimas  RI baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

RIVOLI 1 pietų stalas yra išskirtinis baldas, sujungiantis natūralią eleganciją ir modernią funkcionalumą skandinaviško stiliaus rėmuose. Šis stalas yra sukurtas iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo ir ąžuolo faneruotės, o juodos metalinės kojos suteikia jam subtilų, bet išraiškingą kontrastą.

Stalo paviršius iš natūralaus ąžuolo atspindi medžio natūralumą ir šilumą. Aukštos kokybės ąžuolas ne tik suteikia stalui patvarumą, bet ir praturtina jį natūraliais mediniais spalvų atspalviais ir tekstūromis. Ši medžio rūšis yra ne tik estetiškai graži, bet ir atspari deformacijoms bei ilgaamžė, užtikrinant patvarumą ilgam naudojimui.

Ąžuolo faneruotė, naudojama stalo gamybai, suteikia jam modernią ir tvirtą struktūrą. Šis medžio sluoksnis yra ne tik ekologiškas, bet ir užtikrina konstrukcijos stabilumą bei atsparumą iškreipimams. Faneruotė puikiai pabrėžia stalo dizainą, suteikdama jam subtilumo ir elegancijos.

Juodos metalinės kojos, kurios yra RIVOLI 1 stalo dalis, prideda jaukumo ir išskirtinumo. Šios kojos ne tik suteikia stabilaus pagrindo, bet ir sukuria modernų kontrastą su šilto ąžuolo paviršiumi. Metalas atspindi šiuolaikiškumą ir funkcionalumą, suteikdamas stalo dizainui subtilumo ir elegancijos.

RIVOLI 1 pietų stalas sujungia švarią linijų eleganciją ir šilumą, tipišką skandinaviškam stiliui. Šis stalas puikiai tinka įvairioms interjero koncepcijoms, nuo modernių iki klasikinių. Juodos metalinės kojos ir natūralaus ąžuolo paviršius sukuria įspūdingą derinį, kuris taps ne tik funkcionaliu stalų, bet ir stilingu interjero akcentu.

Pavadinimas RIVOLI 1 pabrėžia šio stalo išskirtinumą ir rafinuotumą. Tai ne tik baldas, bet ir aukštos kokybės dizaino kūrinys, kuris puikiai integruosis į jūsų kasdieninį gyvenimą. RIVOLI 1 pietų stalas yra ne tik valgomasis baldas, bet ir patogus ir stilingas vietinis susibūrimo taškas, kuriame galima mėgautis jaukia kompanija ir skaniu maistu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai