Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
ALTINO industrinio stiliaus baldų kolekcija: kavos staliukas, lentyna, TV staliukas
NUOTRAUKOS
ALTINO industrinio stiliaus baldų kolekcija: kavos staliukas, lentyna, TV staliukas

ALTINO industrinio stiliaus baldų kolekcija: kavos staliukas, lentyna, TV staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Spalva - laukinis ąžuolas.
Stalviršis - laukinio ąžuolo melaminas.
Juodos metalinės kojos.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ALTINO industrinio stiliaus baldų kolekcija su kavos staliuku, lentyna ir TV staliuku įneša modernų ir rafinuotą šaltą miesto elegancijos akcentą į jūsų interjerą. Ši kolekcija sukurta su aukščiausiu dėmesiu į detalę, derinant prabangą su tvirtumu ir funkcionalumu.

Pagrindinė kolekcijos spalva yra laukinis ąžuolas, kuris suteikia natūralumą ir šilumą. Kiekvienas elementas pagamintas iš kokybiško laukinio ąžuolo melamino, kuris ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra atsparus kruopščiam naudojimui kasdieniniame gyvenime. Šis medžio atspalvis sukuria švelnų ir šiuolaikišką atmosferą, geriausiai atspindinčią industrinio stiliaus estetiką.

Stalviršiai, pagaminti iš laukinio ąžuolo melamino, suteikia tvirtą pagrindą, kartu išsiskiria šiuolaikišku ir universalumu. Jų paviršiai yra lengvai valdomi, ilgaamžiai ir atsparūs įbrėžimams. Tai ideali vieta ne tik dėti jūsų mėgstamus daiktus, bet ir pasidžiaugti jų ilgaamžiškumu.

Juodas metalinis rėmas yra išskirtinis kolekcijos bruožas, suteikiantis jai industrijinį ir modernų charakterį. Šis rėmas ne tik suteikia stabilumą, bet ir harmoningai kontrastuoja su šiltomis laukinio ąžuolo spalvomis, suteikdamas baldams dizainerišką išraišką. Metalinė konstrukcija taip pat suteikia kolekcijai tvirtumo, leisdama jums mėgautis baldais ilgą laiką.

ALTINO industrinio stiliaus kavos staliukas, lentyna ir TV staliukas sukuria vientisą ir stilingą namų aplinką. Ši kolekcija yra ne tik funkcionali, bet ir puikiai derinama su įvairiomis interjero stiliaus kryptimis, nuo modernaus iki minimalistinio. Kiekvienas baldas šioje kolekcijoje ne tik atitiks jūsų praktinius poreikius, bet ir taps išskirtiniu interjero akcentu, kurį verta žavėtis kiekvieną dieną.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai