Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
ALTINO 1 modernus industrinio stiliaus rašomasis, darbo, biuro stalas ALTINO 1 modernus industrinio stiliaus rašomasis, darbo, biuro stalas
NUOTRAUKOS
ALTINO 1 modernus industrinio stiliaus rašomasis, darbo, biuro stalas
ALTINO 1 modernus industrinio stiliaus rašomasis, darbo, biuro stalas

ALTINO 1 modernus industrinio stiliaus rašomasis, darbo, biuro stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 56,8 x 88 cm (P x G x A).
Spalva - laukinis ąžuolas.
Stalviršis - laukinio ąžuolo melaminas.
Juodos metalinės kojos.
Pagaminta Danijoje.

ALTINO baldų kolekcijos pasirinkimas  ALTINO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

ALTINO modernus industrinio stiliaus rašomasis stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir stilingumą savo darbo ar studijų erdvėje. Šis rašomasis stalas sujungia aukščiausios kokybės medžiagas ir šiuolaikišką dizainą, sukurdamas harmoningą darbo aplinką.

Stalo spalva - laukinis ąžuolas, suteikiantis natūralumo ir šilumos jausmą. Ši spalva ne tik pritraukia dėmesį, bet ir suteikia erdvės jaukumą bei šiuolaikiškumo pojūtį. Stalviršis pagamintas iš laukinio ąžuolo melamino, kuris yra ne tik estetiškai patrauklus, bet ir itin atsparus kasdieniniam naudojimui. Tai yra lengvai priežiūros ir ilgaamžio paviršiaus medžiaga, atspindinti natūralios medienos grožį.

Juodas metalinis rėmas yra dar vienas išskirtinumas, kuris suteikia ALTINO rašomajam stalui modernaus ir industrijinio stiliaus akcentą. Šis kontrastas tarp laukinio ąžuolo ir juodo metalo sukuria elegantišką ir šiuolaikišką vizualinį efektą. Metalinis rėmas ne tik suteikia tvirtumo ir stabilumo stalui, bet ir prideda švelnios šiuolaikiškos estetikos.

ALTINO modernus rašomas stalas yra ne tik dizainiškai prabangus, bet ir labai funkcionalus. Jo konstrukcija leidžia lengvai integruoti technologiją, kaip kompiuterį ar kitus darbo reikmenis, suteikiant darbo erdvei tvarką ir tvirtumą. Šis rašomasis stalas tinkamas tiek ofisui, tiek namų darbo erdvei, kur vertinama puiki estetika, patogumas ir kokybė. ALTINO - tai subalansuotas derinys tarp modernaus dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir funkcionalumo, kuris atitinka ir patenka įvairių vartotojų poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Biuras namuose

Blog interjero
patarimai