Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam
ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam
ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam
ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam

ALTINO 5 industrinio stiliaus TV staliukas svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 35 x 45 cm (P x G x A).
Spalva - laukinis ąžuolas.
Stalviršis - laukinio ąžuolo melaminas.
Juodos metalinės kojos.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ALTINO industrinio stiliaus TV staliukas yra modernus ir išskirtinis baldų elementas, sukuriantis aukščiausios kokybės prabangą ir funkcionalumą jūsų namuose. Šio staliuko dizainas apjungia aukštą estetiką su praktiškumu, o naudojamos medžiagos suteikia jam tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Staliuko spalva - laukinis ąžuolas, suteikiantis natūralų ir šiuolaikišką išvaizdą. Šis natūralus atspalvis suteikia jaukumo jūsų interjerui, tuo pačiu pridėdamas subtilaus elegantiškumo akcento. Stalviršis pagamintas iš laukinio ąžuolo melamino, kuris ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra atsparus įbrėžimams ir lengvai priežiūrai.

Juodas metalinis rėmas, kurį galima pastebėti aplink staliuko kraštus, suteikia industrijinį akcentą ir modernią eleganciją. Šis metalo elementas ne tik suteikia stabilumą staliukui, bet ir puikiai harmonizuoja su laukinio ąžuolo spalva, sukurdamas kontrastingą ir patrauklią vizualinę kompoziciją.

ALTINO TV staliukas ne tik džiugins jūsų akis su savo dizainu, bet ir bus funkcionalus namų erdvėje. Jo universalus dydis ir staliuko forma leis lengvai integruoti jį į jūsų namų erdvę, o puikiai išdėstytas stalviršis tinka įvairiems elektronikos įrenginiams. Be to, staliukas turi patogias lentynas ir skyrelius, skirtus organizuoti kabelius ir kitus daiktus.

ALTINO industrinio stiliaus TV staliukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina modernią dizainą, kokybę ir funkcionalumą savo namuose. Šis baldas ne tik praturtins jūsų interjerą, bet ir patenkins tiek vizualiniu, tiek praktiniu požiūriu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai