Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama trivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 300 x 125 x 75 cm (I x G x A).
Galima rinktis didesnę sofą (330 x 125 x 75 cm). Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės paramterai".
Plačios baldo linijos ne tik sukuria išskirtinį dizainą, bet ir padeda pajusti geriausią poilsio komfortą.
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. 
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Galima rinktis beržinių kojelių spalvą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Sofa BRAVO yra išskirtinis baldas, derantis su moderniu ir komfortišku gyvenimo būdu. Šios sofos prabanga ir funkcionalumas tampa aiškūs, kai susipažįstate su jos unikaliais bruožais.

Didelio tankio putų poliuretanas, naudojamas sėdėjimo dalių konstrukcijai, užtikrina nepakartojamą sėdėjimo komfortą. Ši medžiaga yra ne tik minkšta ir patogi, bet ir ilgaamžiška, tad galite būti tikri, kad sofa išlaikys savo formą ir komfortą ilgą laiką.

Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, suteikiančio papildomą palaikymą ir lankstumą. Ši sistema leidžia čiužiniui prisitaikyti prie jūsų kūno formos, užtikrindama optimalų palaikymą miegant ar tiesiog ilsintis.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldų konstrukcijai ilgalaikį patvarumą ir išlaiko sėdėjimo komfortą. Šios spyruoklės yra ne tik stiprios, bet ir lanksčios, prisitaikančios prie jūsų judesių, užtikrindamos stabilumą ir patogumą.

Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalai yra ne tik stilingi, bet ir lengvai prieinami. Jie gali būti paprastai nuimami ir išskalbti, suteikdami jums galimybę lengvai palaikyti savo sofą švarią ir tvarkingą.

Baldo konstrukcija yra pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri suteikia sofai stabilumą ir patvarumą. Ši medžiaga garantuoja, kad sofa BRAVO ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra ilgaamžiška investicija į jūsų namų interjerą.

Galima rinktis beržinių kojelių spalvą, suteikiant saviraiškos laisvę ir galimybę derinti sofą prie jūsų interjero spalvų schemos. Su savo moderniu dizainu ir aukštu komforto lygiu, sofa BRAVO tampa ne tik baldų elementu, bet ir prabangos akcentu jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai