Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
Nauja
TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui
NUOTRAUKOS
TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui
TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui

TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu miegamojo kambario lovai, sofai-lovai, minkštam kampui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Antčiužinis gaminamas iš profiliuoto 7 zonų "Biofam" putų poliuretano. Šio poliuretano gamyboje naudojamas natūralus ricinos aliejus. Ricinos aliejus pasižymi antibakterinėmis savybėmis.
Antčiužinio pusės tinka tiek vasarai, tiek žiemai. Vienoje čiužinio pusėje - vilna (žiemai), kitoje - medvilnė (vasarai).
Nuvelkamas ir skalbiamas antialerginis Sensity/Doucinelle antčiužinio užvalkalas, kurį galima skalbti 60°C temperatūroje.
3D juostelė aplink antčiužinį - geresnei oro cirkuliacijai.
Antčiužinio audinys, medvilnė, vilna ir vatinas atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą.
Aukštis - 6 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės miego ir nori patirti maksimalų komfortą. Šis antčiužinis yra pagamintas iš profiliuoto 7 zonų "Biofam" putų poliuretano, kurio gamyboje naudojamas natūralus ricinos aliejus. Šis aliejus ne tik suteikia antčiužiniui ypatingą minkštumą ir elastingumą, bet ir pasižymi antibakterinėmis savybėmis, prisidedančiomis prie sveiko miego aplinkos kūrimo.

Antčiužinio pusės yra universalios ir tinkamos tiek vasarai, tiek žiemai. Vienoje pusėje yra vilnos sluoksnis, kuris puikiai šildo žiemą, o kitoje - medvilnė, kuri suteikia gaivumą ir vėsą vasarą. Tai leidžia prisitaikyti prie skirtingų metų laikų temperatūrų ir pasižymi universalumu.

Antčiužinį galima lengvai prižiūrėti dėl nuvelkamo ir skalbiamo anti-alerginio Sensity/Doucinelle antčiužinio užvalkalo. Šis užvalkalas pasižymi ne tik anti-alerginėmis savybėmis, bet ir gali būti skalbiamas 60°C temperatūroje, užtikrinant higienišką miego aplinką.

Ypatingą dėmesį patraukia antčiužinio 3D juostelė, kuri yra aplink jo perimetrą. Ši juostelė suteikia geresnę oro cirkuliaciją, prisidedant prie optimalios temperatūros reguliavimo ir išlaikant sveiką miego aplinką.

Antčiužinio audinys, kuris apima medvilnę, vilną ir vatą, atitinka tarptautinį „Öko-Tex 100“ standartą. Tai reiškia, kad antčiužinis atitinka griežtus standartus ir yra saugus bei draugiškas aplinkai. Antčiužinio aukštis - 6 cm, suteikiantis pakankamą paramą miegant ir prisidedantis prie sveiko nugaros palaikymo. TOP GREEN antčiužinis su putų poliuretanu – tai investicija į kokybišką miegą ir patogumą visą metų.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai