Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm
NUOTRAUKOS
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm

ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainei, valgomajam, 267 x 178 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 267 x 178 x 82 cm (I x G x A).
Galima rinktis kampo pusę. 
Minkštas kampas ATLANTIC su miegamuoju mechanizmu ir integruota patalynės dėže.
Miegama dalis - 130 x 210 cm (P x I).
Pakeliamas miegamasis mechanizmas – patogus ir saugus, nebraižo grindų dangos ir paprastai naudojamas.
Dėl pakėlimo lankstų viršutinė baldo dalis lieka atvira, todėl galima į ją patogiai ir saugiai sudėti daiktus. Daiktadėžėje integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Galima rinktis kojelių spalvą.
Platus audinių pasirinkimas, iš kurių Jūs tikrai išsirinksite tinkamiausią variantą, kuris harmoningai papuoš Jūsų namus (nuo pasirinkto audinio kaina gali keistis).
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

ATLANTIC miegamas kampas – tai prabangus bei praktiškas baldas, sukuriantis jūsų miegamojo erdvę, kuri kvepia modernumu ir komfortu. Šis kampas nėra tik baldas, bet ir pailsėjimo oazė, leidžianti jums išgryninti kasdienybę ir atsigauti po ilgos dienos.

Viena iš ATLANTIC kampo unikalių savybių yra įmontuotas miegamojo mechanizmas, leidžiantis jums lengvai paversti dienos zoną į malonų miegamąjį. Mechanizmas veikia sklandžiai ir nepastebimai, suteikiant jums lankstumą ir patogumą.

Patalynės dėžė, integruota į kampo dizainą, tampa ne tik funkcionalumo, bet ir stiliaus akcentu. Ši patalynės dėžė yra puiki vieta paslėpti sezoninę ar nenaudojamą patalynę, todėl jūsų erdvė visada išliks tvarkinga.

Didelio tankio poliuretanas, užtikrina optimalų komfortą, palaikydamas jūsų kūną teisingoje padėtyje. Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikro spyruoklių bloko, leidžiančio jūsų kūnui idealiai prisitaikyti ir palaikyti kiekvieną jo kontūrą.

Kampas turi plačią audinio pasirinkimo galimybę, leidžiančią jums pritaikyti jį pagal savo skonį ir interjero stilių. Be to, galite rinktis kojelių spalvą, suteikiant kampui ypatingo individualumo. Atliekant šiuos pasirinkimus, kiekvienas ATLANTIC kampas tampa unikaliu jūsų namų akcentu, kuris praturtins ir patenkins jūsų skonį. Tai ne tik baldas – tai investicija į jūsų gerovę ir miego kokybę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai