Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus minimalistinio dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus minimalistinio dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus minimalistinio dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus minimalistinio dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui

ATLANTIC, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus minimalistinio dizaino fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 118 x 100 x 98 cm (I x G x A).
Minimalistinio dizaino ATLANTIC fotelis su reguliuojamos padėties atlošu. Lengvai formuojamos pagalvės leidžia kiekvienam susikurti patogiausią padėtį.
Sėdimosiose dalyse įtaisyti ZIG ZAG spyruoklių blokai. 
Sėdimosiose dalyse įtaisytos spyruoklės POCKET.
Sėdimose dalyse naudojamas aukšto tankio poliuretanas.
Karkaso rėmui gaminti naudojama buko mediena, kuri pagal savo tvirtumą yra antra po ąžuolo.
Galima rinktis kojelių spalvą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis ATLANTIC yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik stiliaus, bet ir komforto savo namuose. Šis fotelis su reguliuojamo atlošo sistema suteikia jums galimybę prisitaikyti prie savo pageidavimų ir patirti nepakartojamą sėdėjimo patirtį.

Sėdimosiose dalyse įtaisyti ZIG ZAG spyruoklių blokai užtikrina ne tik patogumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši sistema leidžia sėdimosioms dalyse efektyviai prisitaikyti prie jūsų kūno formos, palaikydama jūsų stuburą ir suteikdama optimalų palaikymą.

Be to, fotelyje ATLANTIC naudojamos spyruoklės POCKET, kurios dar labiau pagerina sėdėjimo patirtį. Šios spyruoklės individualiai prisitaiko prie kiekvieno jūsų judesio, suteikdamos jums aukščiausią komfortą ir lankstumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą sėdimojo komforto lygį.

Sėdimojoje dalyje naudojamas aukšto tankio poliuretanas, kuris suteikia ne tik minkštumą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga prisideda prie to, kad fotelis išlaiko savo formą ir komfortą ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo.

Karkaso rėmui gaminti pasirinkta buko mediena, kuri yra žinoma savo tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Ši medžiaga užtikrina, kad fotelis ATLANTIC ne tik atrodo stilingai, bet ir yra stabilus bei patvarus. Tai reiškia, kad galite mėgautis šio fotelio privalumais ilgą laiką, žinodami, kad jis yra ne tik komfortiškas, bet ir patikimas.

Visas šios detalių ir kokybės derinys suteikia foteliui ATLANTIC ypatingą prabangą ir funkcionalumą. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų komfortą ir gerovę namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai