Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas svetainės kambario kampas VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas svetainės kambario kampas
NUOTRAUKOS
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas svetainės kambario kampas
VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas svetainės kambario kampas

VYTIS, MAGRĖS BALDAI minkštas svetainės kambario kampas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 317 x 160 x 89 cm (I x G x A).
Galima rinktis kampo pusę. 
Galima rinktis kojelių spalvą.
Platus audinių pasirinkimas.
Minkštas kampas išsiskiria tuo, kad yra lenktas ne 90, o 45 laipsnių kampu. Todėl jis labai organiškai įsilieja į interjerą.
Kolekcija „Vytis“ estetiškai atrodo ne tik iš priekinės, bet ir nugarinės pusės. Taigi juos drąsiai galima statyti ir kambario viduryje, taip paverčiant funkcionaliu akcentu.
Grakščios, suapvalintos formos atspindi šiuolaikines tendencijas ir suteikia baldams lengvumo. 
Minkšti „Vyčio“ kolekcijos baldai turi dviejų lygių pagalves, kurios leidžia reguliuoti sėdėjimo gylį. Jei mėgstate sėdėti tiesiau, mažiau atsilošę, abi pagalves galite pasidėti po nugara. Tiems, kuriems patinka laisvai ir nevaržomai įsitaisyti, siūloma tiesiog nuimti papildomą pagalvę. Rinkdamiesi sau patinkantį baldą, nepamirškite išbandyti įvairių sėdėjimo pozų.
Plačiame asortimente gausu skirtingų tipų, spalvų ir raštų audinių, iš kurių galima kurti įvairius solidžius ar žaismingus derinius. Pavyzdžiui, baldo porankiai ir pagalvės gali būti vienokios spalvos, o likusi jo dalis – kitokios. Susikurkite savo išskirtinį ir unikalų baldo derinį.
Aukštos kojelės ne tik suteikia baldams lengvumo, bet ir leidžia paprasčiau palaikyti švarą namuose. Robotas-dulkių siurblys gali laisvai palįsti po sofa, minkštu kampu ar foteliu ir išvalyti ten susikaupusius nešvarumus.
Iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, tokiu atveju baldas turi būti prijungiamas prie maitinimo lizdo.
Visi užsisakantys naujosios „Magrės baldų“ kolekcijos gaminius gauna išskirtinę dovaną – lietuviška simbolika išsiuvinėtą pagalvėlę ,,Lietuva”. Jos spalvą galima pasirinkti iš keleto skirtingų variantų.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas VYTIS išsiskiria iš kitų savo unikaliu dizainu ir inovatyviomis funkcijomis, kurios suteikia jums galimybę sukurti ne tik komfortišką, bet ir modernią erdvę savo namuose. Vienas iš svarbiausių šio kampo privalumų yra galimybė pasirinkti kampo pusę, leidžiant jums pritaikyti baldą prie jūsų patalpos konfigūracijos.

Galimybė rinktis kojelių spalvą yra dar vienas išskirtinio dizaino elementas, leidžiantis harmoningai derinti kampą su kitais namų baldais ir spalvų paletėmis. Tai puiki galimybė išreikšti savo asmeninį skonį ir sukurti išskirtinį interjerą.

Minkšto kampo VYTIS unikalumas taip pat pasireiškia jo lenktu dizainu, nes šis baldas yra sukurtas ne 90, o 45 laipsnių kampu. Toks dizainas suteikia ne tik modernų ir šiuolaikišką išvaizdą, bet ir praktiškumą, leidžiantį lengvai integruoti kampą į bet kokią patalpą.

VYČIO kolekcijos minkštieji baldai yra ne tik stilingi, bet ir labai funkcionalūs. Jie turi dviejų lygių pagalves, leidžiančias reguliuoti sėdėjimo gylį. Ši savybė suteikia jums galimybę pritaikyti kampą pagal savo patogumą ir asmeninius poreikius, užtikrinant optimalų palaikymą ir sėdimojo komforto lygį.

Be to, iš baldo šono gali būti integruota USB įkrovimo jungtis, kurioje prireikus galite patogiai įkrauti įvairius įrenginius. Ši smulkmena ne tik suteikia baldui modernumo žvilgsnį, bet ir yra praktiška funkcija šiuolaikiniam gyvenimo būdui.

Minkštas kampas VYTIS yra daugiau nei baldas – tai interjero akcentas, kuris jungia funkcionalumą ir stilių. Šis kampas ne tik atitiks jūsų komforto poreikius, bet ir pridės elegancijos jūsų namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai