Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
VAKARO SVAJOS namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml VAKARO SVAJOS namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml
NUOTRAUKOS
VAKARO SVAJOS namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml
VAKARO SVAJOS namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml

VAKARO SVAJOS namų kvapas su lazdelėmis, 100 ml

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

ELDA komanda rūpinasi Jūsų namais nuo.. iki... Nuo šiol galime pasiūlyti ne tik platų baldų asortimentą, bet ir namų kvapus, kuriuos atrinkome būtent Jums. 
Namų kvapas "Vakaro svajos" Jūsų namus papildys citrusinio, kartokos žievelės kvapo greipfruto, šilto, lengvo ir gavaus kvapo raudonųjų apelsinų ir moterišku, jausmingu rožių žiedų aromatu. 
Namų kvapo dozatoriaus talpa 100 ml, todėl namai kvepės net iki 160 dienų. 

Suteikite savo namams jaukumo su šiuo ELDA namų kvapu "Vakaro svajos".

SAUGUMO INFORMACIJA:

Sudėtyje yra: benzilbenzoatas; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-onas; 2-etil-3-hidroksi-4-pironas; heksilsalicilatas; citronelolis; geraniolis; pentilsalicilatas; [3R-(3α,3aβ,7β,8aα)]-1-(2,3,4,7,8,8a-heksahidro-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7- metanazulen-5 –il)etan-1-onas. 

ATSARGIAI. Kenksminga prarijus. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus.Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Jeigu reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas. Naudojant šį produktą, nevalgyti, negerti ir nerūkyti. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Mūvėti apsaugines pirštines / naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PRARIJUS: pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją.Išskalauti burną. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu vandens kiekiu ir muilu.Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. Surinkti ištekėjusią medžiagą. Turinį / talpyklą šalinti pagal nacionalinius reikalavimus.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai