Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
BRAVO MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam BRAVO MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
BRAVO MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
BRAVO MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

BRAVO MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 330 x 238 x 75 cm (I x G x A).
Plačios baldo linijos ne tik sukuria išskirtinį dizainą, bet ir padeda pajusti geriausią poilsio komfortą.
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. 
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Galima rinktis beržinių kojelių spalvą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas BRAVO yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukšto sėdėjimo komforto be aukštos kainos. Šio kampo sėdimosios dalys yra pagamintos naudojant didelio tankio putų poliuretaną, kuris užtikrina minkštą ir patogų sėdėjimą ilgą laiką.

Čiužinio pagrindas yra sukurtas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, kuris prisideda prie sėdėjimo komforto ir optimalaus kūno palaikymo. Ši sistema reaguoja į jūsų judesius, suteikdama individualų palaikymą skirtingose kūno srityse, taip pat užtikrindama, kad sėdėjimo patirtis būtų kuo malonesnė.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės yra dar vienas konstruktyvus elementas, kuris suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir aukštą sėdėjimo komfortą. Šios spyruoklės yra žinomos savo stiprumu ir gebėjimu atlaikyti ilgalaikį naudojimą be deformacijų.

Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalai yra lengvai nuimami ir išskalbiami, užtikrinant, kad jūsų kampas visada išliks švarus ir gaivus. Tai praktiškas sprendimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir lengvumą priežiūroje.

BRAVO kampo konstrukcija yra pagaminta iš tvirtos buko medienos, kuri suteikia ne tik stabilumą, bet ir patikimumą. Medžio tvirtumas užtikrina, kad šis kampas tarnaus jums ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Visa tai padaro BRAVO minkštą kampą optimaliu sprendimu tiek šeimai, tiek individualiems asmenims, kurie siekia aukšto sėdėjimo komforto, stilingo dizaino ir ilgaamžiškumo savo namuose. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų kasdienį komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai