Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RIO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui RIO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RIO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui
RIO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui

RIO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 45 x 40 cm (I x G x A).
Klasikinių formų pufas RIO ras vietą ir svetainėje, ir prieškambaryje, ir terasoje. O žaisdami su audiniais - sukursite tik Jūsų interjerui būdingą baldą.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas RIO – tai universalus ir stilingas baldas, kuris puikiai pridera į įvairias patalpas jūsų namuose. Jo funkcionalumas ir dizainas suteikia galimybę jį įtraukti į bet kurį kambarį – nuo svetainės ir vaikų kambario iki prieškambario ar darbo patalpos. Šio pufų universalumas leidžia jums lengvai prisitaikyti prie savo namų reikalavimų ir dizaino.

Viena iš išskirtinių savybių, dėl kurių pufas RIO yra nepakeičiamas, yra audinio švelnumas. Prisėdę ant šio pufo, iškart jausite patogumą ir minkštumą, suteikiantį puikų atsipalaidavimą. Tai puikus sprendimas norint praleisti laiką pailsėdami ar netgi skaitydami knygą.

Pufas RIO yra gaminamas iš aukštos kokybės audinio arba natūralios odos. Šis pasirinkimas leidžia jums pasirinkti medžiagą, kuri atitiks jūsų skonį ir interjero stilių. Audinys suteiks jaukumo ir šilumos jausmą, tuo tarpu oda pridės elegancijos ir prabangos.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas pereina į dar vieną svarbią detalę – spalvas. Kiekvienam pufui RIO galima pasirinkti iš itin įvairaus spalvų spektro, pradedant nuo neutralių tonų ir baigiant ryškiais ir drąsiais atspalviais. Tai leidžia jums sukurti unikalų ir asmenišką baldų derinį, atspindintį jūsų skonį ir stilių.

Viso šio pusiausvyros derinys tarp funkcionalumo, dizaino ir komforto padaro pufą RIO puikiu papildymu bet kuriai patalpai jūsų namuose. Jo universalumas, šiluma ir galimybė pritaikyti prie skirtingų interjero stilių suteikia jums daugybę galimybių sukurti harmoningą ir patrauklų namų aplinką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai