Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
GRETA, MAGRĖS BALDAI dvivietė sofa, minkšta svetainės nemiegama sofa
NUOTRAUKOS
GRETA, MAGRĖS BALDAI dvivietė sofa, minkšta svetainės nemiegama sofa

GRETA, MAGRĖS BALDAI dvivietė sofa, minkšta svetainės nemiegama sofa

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 140 x 90 x 100 cm (P x G x A).
Sofa su poilsio mechanizmu. Ši funkcija suteikia maksimalų komforto ir patogaus sėdėjimo pojūtį. Naudodami savo kūno svorį, lengvai išskleisite šį baldą į norimą sėdėjimo padėtį.
Sofa gaminama iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano. Tai užtikrina maksimalų sedėjimo komfortą.
Sofos pagalvėlės gaminamos iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios suteikia balui maksimalų sedėjimo komfortą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galite rinktis.
Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Sofą galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

GRETA dvivietė sofa yra elegantiškas, funkcionalus baldas, kuris puikiai derinsis su jūsų gyvenamojo interjeru ir suteiks aukščiausią komfortą. Ši sofa pasižymi išskirtinėmis savybėmis, leidžiančiomis jums mėgautis poilsio akimirkomis.

Viena iš išskirtinių GRETA sofa savybių yra galimybė lengvai išskleisti sėdimą dalį į jums patogią sedėjimo padėtį. Tai yra įmanoma naudojant savo kūno svorį, be jokių sudėtingų mechanizmų ar rankenos. Šis dizainas suteikia jums visišką kontrolę, leisdamas sėdėti taip, kaip jums patinka.

Sofos komfortą užtikrina ZIG ZAG tipo spyruoklės. Jos suteikia tinkamą atramą, tačiau kartu leidžia sofai būti pakankamai minkšta ir patogia. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori ilgai sėdėti ar gulėti, nes tai užtikrina, kad jūsų kūnas bus teisingoje pozicijoje.

Kojelės yra pagamintos iš beržo medienos, o tai suteikia sofai natūralumo ir šilumos jausmą. Be to, galite rinktis kojelių spalvą, kuri geriausiai atitinka jūsų interjero poreikius. Tai suteikia jums galimybę pritaikyti sofą pagal savo asmeninius skonį.

GRETA dvivietė sofa yra ne tik komfortiškas, bet ir stilingas baldas jūsų namuose. Jo minimalistinis ir modernus dizainas suteikia jums galimybę lengvai derinti jį su kitais baldais ir dekoru. Tai yra ne tik sėdmaišis, bet ir dizaino elementas, kuris praturtins jūsų erdvę ir taps vietine jūsų namų gėrybe. Tai idealus pasirinkimas tiek kasdieniam naudojimui, tiek priimant svečius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai