Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui

GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su poilsio mechanizmu svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 90 x 100 cm (P x G x A).
Fotelis su poilsio mechanizmu. Ši funkcija suteikia maksimalų komforto ir patogaus sėdėjimo pojūtį. Naudodami savo kūno svorį, lengvai išskleisite šį baldą į norimą sėdėjimo padėtį.
Fotelis gaminamas iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano. Tai užtikrina maksimalų sedėjimo komfortą.
Fotelio pagalvėlė gaminama iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios suteikia balui maksimalų sedėjimo komfortą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Fotelio pagrindą galite rinktis: besisukantį ratą arba kojeles. pasirinkimą atlikite skiltyje"papildomi prekės parametrai".
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis GRETA - tai harmoningas derinys tarp prabangos, komforto ir išskirtinės kokybės, kuris ne tik praplečia jūsų interjero estetinį horizontą, bet ir suteikia nepaprastą sėdėjimo patirtį. Šis fotelis yra gaminamas iš aukštos kokybės ir didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina ne tik minkštumą, bet ir ilgaamžiškumą.

Fotelio pagalvėlė gaminama iš silikoninių granulių, kas suteikia jiems ypatingą minkštumą ir elastingumą. Tai svarbu siekiant užtikrinti, kad kiekvienas sėdėjimo momentas būtų ne tik patogus, bet ir palaikytų kūno formą optimaliai. Toks dėmesys smulkmenoms leidžia GRETA foteliui išsiskirti savo kategorijoje ir suteikia nepakartojamą komfortą.

Šiame fotelyje naudojamos ZIG ZAG tipo spyruoklės, kurios prideda papildomo komforto ir palaikymo. Šios spyruoklės yra sukurtos taip, kad jos prisitaikytų prie jūsų kūno formos, užtikrindamos maksimalų sėdėjimo patogumą. Tai ypač svarbu ilgalaikiam sėdėjimui, o GRETA fotelio kokybė leidžia mėgautis šiuo komfortu ilgą laiką.

Pasirinkimas tarp audinių arba natūralios odos suteikia jums galimybę sukurti individualų ir išskirtinį fotelio dizainą, atitinkantį jūsų skonį ir interjero stilių. Kiekvienam pasirinkimui prieinamas itin platus spalvų spektras, suteikiantis galimybę pritaikyti GRETA fotelį pagal jūsų asmeninius poreikius ir interjero spalvų paletę.

Bendradarbiaujant su aukštos kokybės medžiagų naudojimu, patogumu ir išskirtiniu dizainu, GRETA fotelis tampa ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir išskirtiniu akcentu jūsų namuose. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštų kokybės standartų ir nori mėgautis patogumu bei stiliaus harmonija.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai