Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
ELBA skandinaviškų baldų kolekcija: komoda, vitrina, spintelė, kavos staliukas
NUOTRAUKOS
ELBA skandinaviškų baldų kolekcija: komoda, vitrina, spintelė, kavos staliukas

ELBA skandinaviškų baldų kolekcija: komoda, vitrina, spintelė, kavos staliukas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Spalva - natūralus ąžuolas.
Baldai gaminami iš ąžuolo faneruotės.
Stiklinės durelės.
Kojelės ir rankenos gaminamos iš natūralaus ąžuolo. 
Baldai nesurinkti.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

Natūralaus ąžuolo baldų kolekcija – tai elegantiškas ir funkcionalus pasirinkimas jūsų namams, kuriame harmoningai susilieja klasika ir šiuolaikinė dizaino estetika. Kiekvienas elementas šios kolekcijos - komoda, vitrina, spintelė ir kavos staliukas - atspindi gamtos grožį ir aukščiausios kokybės medžiagų naudojimą.

Ši kolekcija puikiai tinka tiems, kurie vertina natūralumo ir šilumos jausmą savo namuose. Spalva, pasirinkta šiems baldams - natūralus ąžuolas, kuris ne tik suteikia šilumos, bet ir pabrėžia medžio natūralią struktūrą bei spalvą. Kiekvienas baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės ąžuolo faneruotės, kurios ilgaamžiškumas ir tvirtumas yra garantuotas.

Stiklinės durelės, esančios vitrinose ir komodoje, suteikia galimybę eksponuoti jūsų brangiausius daiktus, o tuo pačiu metu apsaugo juos nuo dulkių ir nešvarumų. Šis detalizavimas leidžia sujungti funkcionalumą su elegancija, pridedant patrauklią vizualinę išraišką.

Kojelės ir rankenos yra dar vienas detalių elementas, kuris sukuria vieningą kolekcijos išvaizdą. Šios detalės gaminamos iš natūralaus ąžuolo, sukurdamos vientisą ir subalansuotą įvaizdį. Jos ne tik suteikia stabilumo, bet ir papildo visumą bei eleganciją.

Baldai iš šios kolekcijos yra ne tik estetiškai patrauklūs, bet ir praktiški. Visi baldai pateikiami nesurinkti, leidžiant lengvai pritaikyti juos pagal jūsų interjero poreikius. Tai suteikia galimybę individualizuoti erdvę ir patenkinti skirtingus skonius bei pageidavimus.

Įsigiję natūralaus ąžuolo baldų kolekcijos elementus, sukursite jaukų ir šiuolaikišką interjerą, kuriame jausitės kaip namuose, o kiekvienas detalės akcentas pridės šilumos ir jaukumo jūsų gyvenamajai patalpai.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai