Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PRAHA, GBF Komoda su 3 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui PRAHA, GBF Komoda su 3 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Komoda su 3 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
PRAHA, GBF Komoda su 3 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

PRAHA, GBF Komoda su 3 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 96,5 x 45 x 79 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Fasadas puoštas MDF.
Galimas spalvų pasirinkimas skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Akcija -15% taikoma tik navaro spalvai.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA komoda išsiskiria moderniu dizainu ir funkcionalumu, tapdama puikiu papildymu jūsų namų interjerui. Šis baldas ne tik suteikia elegantiškumo, bet ir pasižymi praktiškumu bei kokybe.

Komodos fasadas puoštas MDF detalėmis, kurios sukuria subtilų ir šiuolaikišką išvaizdą. Šios detalės ne tik atspindi preciziją ir dėmesį smulkmenoms, bet ir suteikia komodai išskirtinį dizaino akcentą. PVC kantuotė, kuri apima komodos kraštus, ne tik apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio, bet ir suteikia stabilumo ir ilgaamžiškumo.

Baldas yra aprūpintas stalčių bėgeliais su guoliniais ir slopintuvais, suteikiančiais tylų ir lengvą naudojimą. Ši funkcija yra ne tik patogumo ženklas, bet ir saugo nuo per didelio stalčių uždarinėjimo triukšmo. Šios detalės taip pat prisideda prie ilgesnio komodos tarnavimo laikotarpio.

PRAHA komoda suteiks jums papildomų saugumo ir tvarkos galimybių jūsų namuose. Jo dizainas atitinka šiuolaikinės estetikos standartus, o funkcionalumas leis jums patogiai organizuoti kasdienius daiktus. Tai puikus pasirinkimas tiek išvaizdos, tiek funkcionalumo požiūriu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai