Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė
NUOTRAUKOS
LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė
LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė
LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė
LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė

LIVA COWBOY200 virtuvės, svetainės valgomojo kėdė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 47 x 56 x 77 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis - 42 cm.
Sėdimoji dalis - mikropluoštas.
Audinio spalva - COWBOY 200.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

LIVA COWBOY200 virtuvės kėdė pritraukia dėmesį savo išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Šios kėdės sėdimosios dalies aukštis - 42 cm, suteikia patogumą ir ergonomiškumą, tinkamą tiek maisto gaminimui, tiek ilgesniam sėdėjimui prie stalų.

Sėdimoji dalis pagaminta iš kokybiško mikropluošto, užtikrinančio patvarumą ir ilgaamžiškumą. Šis audinys suteikia ne tik komfortišką sėdynę, bet ir lengvai prižiūrimą paviršių, atsparų dėmėms. Audinio spalva, vadovaujantis pavadinimu - COWBOY 200, suteikia kėdės išskirtinį ir modernų išvaizdą, pritaikytą įvairioms virtuvės interjero spalvoms.

Kėdės kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik užtikrina tvirtumą, bet ir apsaugo nuo korozijos bei ilgaamžiškumo. Juoda kojų spalva suteikia kėdei elegantiškumo ir subalansuoto išvaizdos įspūdžio.

LIVA COWBOY200 virtuvės kėdės derina funkcionalumą, dizainą ir kokybę. Jos yra puikus pasirinkimas tiek modernioms, tiek klasikinėms virtuvėms, suteikiant patogumą ir stilių jūsų kasdieniam gyvenimui. Ši kėdė yra puiki investicija į jūsų namų interjerą, suteikianti ne tik patogumą, bet ir estetinį malonumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai