Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė
NUOTRAUKOS
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė
MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė

MIRA virtuvės kėdė, valgomojo, svetainės kėdė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 44 x 45 x 81,5 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis - 43 cm.
Sėdimoji dalis - mikropluoštas.
Audinio spalva - Leathare 970-7.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

MIRA virtuvės kėdė - tai stilinga ir funkcionali kedė, kurios dizainas ir savybės puikiai pritaikytos šiuolaikinėms virtuvėms. Šios kėdės sėdimosios dalies aukštis yra 43 cm, kas užtikrina patogumą ir tinkamą poziciją valgant ar bendraujant virtuvėje. Tai idealus pasirinkimas tiek šeimyniniam, tiek draugų susibūrimui.

Sėdimoji dalis pagaminta iš aukštos kokybės mikropluošto, kuris yra ne tik patvarus, bet ir lengvai priežiūrai. Mikropluoštas yra atsparus dėmėms ir lengvai valomas, todėl ši kėdė yra puikus pasirinkimas šeimai su vaikais ar gyvūnais.

Kėdės audinio spalva yra elegantiška Leathare 970-7, suteikianti jai modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Ši spalva harmoningai derinsis su daugeliu interjero stilių, nuo minimalistinio iki modernaus.

Kėdės kojos pagamintos miltelinio būdo dažytu metalu, suteikiančiu tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Miltelinis dažymas užtikrina ne tik estetišką, bet ir atsparų paviršių, atsparų įbrėžimams ar kitiems pažeidimams. Kojų spalva - juoda, kas dar labiau pabrėžia šios kėdės modernų ir universalų stilių.

MIRA virtuvės kėdė ne tik pritrauks dėmesį savo elegancija ir funkcionalumu, bet ir suteiks jums patogumą bei ilgalaikį naudojimą. Tai puikus priedas jūsų virtuvei, kuris derinsis su bet kokia interjero koncepcija.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai