Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

SIESTA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 60 x 23 cm (P x G x A).
Šiuolaikinio dizaino sėdmaišis SIESTA – praktiška interjero detalė. 
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Išorinį sėdmaišio audinį su užtrauktuku galima nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje. Viduje yra papildomas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas SIESTA - tai išskirtinio dizaino sėdimoji erdvė, kuri pasižymi ne tik funkcionalumu, bet ir stilingumu. Jo išorinis sėdmaišio audinys su užtrauktuku yra lengvai nuimamas, leidžiant jį lengvai išvalyti 30 °C temperatūroje. Šis aspektas užtikrina, kad SIESTA išlieka švarus ir prieinamas jūsų asmeniniam patogumui.

SIESTA yra įvairių spalvų spektro pasirinkimo rojus, suteikiantis galimybę tinkamai priderinti jį prie bet kokio interjero ar individualių skonių. Tai leidžia ne tik pasirinkti savo mėgstamą spalvą, bet ir pritaikyti SIESTA prie bet kokio stiliaus ar erdvės dizaino.

Sėdimoji erdvė yra praturtinta papildomu maišu, pripildytu putų pluošto kamuoliukais, kurie suteikia ypatingą komfortą ir minkštumą. Šis unikalus maišas prisideda prie malonios sėdimojoje vietoje praleidžiamos laiko patirties, kurioje galima atsipalaiduoti ir atsigauti nuo kasdienio krūvio.

Didelis dėmesys skiriamas ir medžiagų pasirinkimui. SIESTA siūlo platų audinių ar natūralios odos variantų asortimentą, leidžiantį pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir preferencijas. Tai ne tik suteikia daugiau galimybių derinti SIESTA su jūsų namų interjeru, bet ir pabrėžia aukštos kokybės bei estetikos derinį.

Svarbu paminėti, kad SIESTA ne tik atitinka praktinius patogumo ir prieinamumo standartus, bet ir puikiai įsilieja į bet kokią aplinką, pridedant jai stiliaus ir modernumo. Tai ne tik sėdimoji vieta, bet ir geras būdas išreikšti savo unikalumą ir kurti patogią aplinką savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai