Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas
NUOTRAUKOS
OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas
OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas
OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas
OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas

OSKARAS JUODA stalas transformeris, pietų stalas, valgomojo stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai: 126-168 x 70 x 58-75 (P x G x A).
Baldas gaminimas iš LMDP/MDF.
Spalva: juoda matinė/juoda blizgi.
Patogus ir funkcionalus stalas - transformeris tiks bet kurio stiliaus namų interjere.
Funkcionaliai besididinantis tiek į aukštį, tiek į plotį stalas pavirs į patogų valgomojo stalą prie kurio susės visa šeima ar svečiai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Stalas transformeris – tai išskirtinis baldas, kuris praturtins ir paspartins jūsų namų erdvę. Šis funkcionalus stalas sukurtas iš aukštos kokybės laminuoto medienos pluošto (LMDP) arba vidutinio tankio pluošto (MDF). Šios medžiagos suteikia baldams ilgaamžiškumą ir išskirtinę išvaizdą.

Transformerio spalvos pasirinkimas leidžia jums tinkamai derinti baldą prie savo namų interjero. Galite rinktis tarp elegantiškos juodos matinės spalvos arba blizgios juodos, suteikiančios šiuolaikiškumą ir prabangą. Šis spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę sukurti harmoningą ir įdomų interjerą.

Patogus ir funkcionalus transformerio stalas yra puikus pasirinkimas bet kurio stiliaus namų interjere. Jo pavadinimas "transformeris" atspindi jo unikalų gebėjimą prisitaikyti prie skirtingų poreikių ir užimti minimalų vietos kiekį. Šis stalas gali būti lengvai pakeičiamas ir prisitaikantis, keisdamas savo formą ir paskirtį pagal jūsų poreikius.

Baldas gali atlikti ne vieną funkciją – nuo paprasto stalo, skirtumo valgomajam ar darbui, iki plėtojamo stalo, tinka šeimos vakarienėms ar draugų susitikimams. Transformerio funkcionalumas leidžia jums išnaudoti visas galimybes ir optimizuoti jūsų namų erdvę.

LMDP/MDF medžiagos naudojimas garantuoja baldams ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šios medžiagos yra žinomos dėl savo stiprumo ir atsparumo kasdienio naudojimo poveikiui. Tai reiškia, kad transformerio stalas išliks nepakitus kokybė ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo.

Visa tai daro transformerį universalų ir funkcionalų sprendimą jūsų gyvenamosiose patalpose. Jo modernus dizainas, spalvų pasirinkimas ir unikali transformacijos galimybės suteikia jums daugybę būdų sukurti išskirtinį ir patogų interjerą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai