Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

LOFT STAČIAKAMPIS, MAGRĖS BALDAI minkštas industrinio stiliaus pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 51 x 45 cm (P x G x A).
Stačiakampio formos pufas LOFT – grakščių formų, išskirtinio dizaino detalė. Aukštos baldo kojelės ir nuimami užvalkalai leidžia palaikyti tvarką namuose.
LOFT baldų kolekcija išsiskiria šiuolaikišku ir unikaliu dizainu – rinkitės Jūsų poreikius atitinkančius audinius, juos keiskite ir derinkite tarpusavyje pagal nuotaiką, norus ar interjero stilių.
Sofos ir minkšti kampai pagaminti taip, kad audinį būtų itin lengva keisti – tereikia apversti sėdimąją ar atlošinę dalį kita puse ir kurti jau naują kambario įvaizdį. Daug aksesuarų ir skirtingų medžiagų derinių, tokių kaip oda, metaliniai porankiai ir kojytės, metalinės sagtys, žalvario spalvos užtrauktukai – visa tai šiai sofai suteikia individualumo ir ekstravagancijos.
Elegancija ir grakštumu pasižyminčios baldų formos namams suteikia jaukumo ir lengvumo pojūtį.
Aukštos baldo kojelės užtikrina, kad po juo laisva gali palysti standartinio aukščio robotas – siurblys.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Galima derinti audinį su oda.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas LOFT yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės komforto vienetas, kuris praturtins kiekvieną jūsų gyvenamojo kambario erdvę. Šis pufas įkvepia modernų ir jaukų interjerą, pasižymintis ne tik savo patraukliu dizainu, bet ir universalumu.

Vienas iš LOFT pufų privalumų yra galimybė pasirinkti iš įvairių audinių ar natūralios odos. Šis pasirinkimas leidžia kiekvienam vartotojui sukurti savo unikalų interjerą, atitinkantį asmeninius skonius ir poreikius. Audinio pasirinkimas yra platus, apimančiu tiek madingus tekstilės atspalvius, tiek neutralias spalvas, kurios lengvai derinsis su kitais baldais ar interjero detalėmis.

Natūralios odos pufai LOFT yra išskirtinio kokybės ir elegancijos derinys. Oda ne tik atrodo prabangiai, bet ir suteikia ypatingo komforto. Ji yra maloni prisilietimui ir atspindi aukštą baldų kokybę. Kiekvienas odoje dėvėtas LOFT pufas tampa ne tik interjero akcentu, bet ir ilgaamžiu investicijos objektu.

Spalvų pasirinkimas yra dar vienas LOFT pufų stiprus aspektas. Nuo ryškių ir gyvų atspalvių iki subtilių ir neutralų tonų, LOFT siūlo platų spalvų spektrą, leidžiantį lengvai priderinti pufą prie bet kurios erdvės spalvų schemos. Tai suteikia galimybę asmenizuoti jūsų namus ir padaryti juos patogius bei stilingus.

LOFT pufai taip pat pasižymi aukštomis baldo kojelėmis, kurios ne tik suteikia lengvumo jausmą, bet ir leidžia lengvai valyti po pufu esančią erdvę. Aukštos kojelės taip pat suteikia įdomų ir modernų akcentą, darydamos LOFT pufą ne tik funkcionaliu, bet ir dekoratyviniu elementu jūsų namuose.

Galiausiai, LOFT pufas yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų patogumą ir stilių. Šis daugiafunkcinis baldas gali tarnauti kaip papildoma sėdima vieta, staliukas ar net dekoratyvinis akcentas, suteikiantis jūsų namams šiuolaikišką ir šiltą atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai