Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

TAURAS, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 67 x 85 x 81,5 cm (P x G x A).
Fotelio pagalvė užpildyta plunksnų ir silikoninių granulių mišinių, kuris neleidžia pagalvėms subliukšti ir išlaiko stabilią formą.
Sėdimoji dalis - aukštos kokybės poliuretanas.
Itin tvirtas metalo rėmas.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis TAURAS yra puikus derinys išskirtinio dizaino, aukštos kokybės medžiagų ir didelio pasirinkimo. Jo pagrindinė savybė – patogumas, o kiekviena detalė yra apgalvota, siekiant suteikti jums ne tik malonumą sėdint, bet ir puikų vizualinį įspūdį.

Fotelio TAURAS pagalvė yra užpildyta plunksnų ir silikoninių granulių mišiniu, kuris suteikia unikalią sėdėjimo patirtį. Šis mišinys leidžia pagalvei būti minkštesnei ir prisitaikančiai prie jūsų kūno formos, suteikdama maksimalų komfortą. Tai ne tik prideda šilumos ir minkštumo jausmo, bet ir suteikia jums galimybę mėgautis atsipalaidavimu po dienos krūvį.

Sėdimoji dalis pagaminta iš aukštos kokybės poliuretano, kuris yra žinomas savo ilgaamžiškumu ir patvarumu. Ši medžiaga užtikrina ne tik komfortą, bet ir tai, kad fotelis išlaikys savo formą ilgą laiką, nepaisant reguliaraus naudojimo.

Pasirinkę fotelio TAURAS audinį ar natūralią odą, galite sukurti unikalų ir prabangų dizainą jūsų namuose. Platus spalvų pasirinkimas leis jums tinkamai derinti baldą prie savo interjero spalvų schemos ar sukurti ryškų akcentą bet kurioje patalpoje. Tai suteikia jums galimybę išreikšti savo asmeninį skonį ir sukurti jaukų, stilingą atmosferą.

Kiekvienas pasirinkimas atveria duris į itin platų spalvų spektrą. Nuo neutralių ir subtilių tonų iki ryškių ir drąsių spalvų, galite rinktis pagal savo nuotaiką ir aplinką. Šis spalvų spektras suteikia jums galimybę sukurti unikalius interjero sprendimus, atitinkančius jūsų asmeninius poreikius.

Fotelis TAURAS yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų komfortą ir dizainą. Jo subtilus dizainas, kokybiškos medžiagos ir platūs pasirinkimai suteikia jums galimybę turėti ne tik funkcionalų, bet ir stilingą baldą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai