Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Top
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas, patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 89 x 90 x 85 cm (P x G x A).
Metalinė baldo kojelė leidžia apsisukti aplink savo ašį ir užtikrina maksimalų patogumą.
Galima rinktis kojelės spalvą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis ANGEL – tai ne tik baldas, bet ir įspūdingas dizaino elementas, kuris sujungia modernią funkcionalumą su išskirtiniu stiliaus akcentu. Jo metalinė kojelė yra ne tik tvirta, bet ir suteikia unikalų funkcionalumą, leisdama foteliui apsisukti aplink savo ašį. Šis ypatumas užtikrina maksimalų patogumą ir lankstumą, leisdamas jums rasti optimalią sėdimąją padėtį, nepriklausomai nuo to, ką darote – ar tai būtų skaitomasis momentas, televizoriaus žiūrėjimas ar tiesiog poilsis.

Viena iš ANGEL fotelio išskirtinių savybių yra galimybė rinktis metalinės kojelės spalvą. Tai leidžia jums sukurti asmeninį ir pritaikytą fotelį, kuris harmoningai įsilieja į jūsų namų dizainą. Nu nuobodžių neutralių spalvų iki ryškių ir drąsių atspalvių – kiekvienas gali pasirinkti tai, kas atitinka jų asmeninį skonį ir interjero stilių.

Fotelis ANGEL yra universalus ir gali būti lengvai pritaikytas tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere. Jo neutralus ir elegantiškas dizainas suteikia galimybę lengvai derinti šį baldą su kitais namų elementais. Tai puikus papildymas tiek svetainei, tiek darbo kambariui ar poilsio erdvei.

Be estetikos, fotelis ANGEL taip pat siūlo itin aukštą komfortą. Jo ergonomiškai formuotas sėdynės ir atlošo dizainas užtikrina, kad kiekvienas momentas, praleistas sėdint šiame fotelyje, būtų patogus ir malonus. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų gerovę ir patogų gyvenimą savo namuose. Fotelis ANGEL yra puikus pavyzdys, kaip sujungti dizainą ir funkcionalumą, siekiant sukurti harmoningą ir prabangų interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai