Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui
EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui
EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui
EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui

EVA MAX, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 287 x 195 x 80 cm (I x G x A).
Miegama vieta - 135 x 180 cm.
Galima rinktis kampo pusę.
Minkštas kampas turi miegamą mechanizmą, metalines kojeles bei dėžę patalynei. 
Į patogią ir vietą taupančią daiktadėžę galite sudėti įvairius daiktus. Daiktadėžėse integruotos ventiliacinės ertmės užtikrina gerą oro laidumą ir čia laikomi daiktai išlieka gaivūs.
Savo patogumui galite reguliuoti galvos atlošo pagalves. Rinkitės iš 7 pozicijų.
Dėka specialaus mechanizmo, sėdimąją sofos dalį galite pailginti apie 10 cm. 
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Išskirtinis EVA kolekcijos bruožas - dekoratyvinė siūlė, kuri suteikia baldui savitumo ir charizmatiškumo.
Platus audinių pasirinkimas, iš kurių Jūs tikrai išsirinksite tinkamiausią variantą, kuris harmoningai papuoš Jūsų namus (nuo pasirinkto audinio kaina gali keistis).
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas EVA yra ne tik elegantiškas, bet ir funkcionalus baldas, kuris pasižymi išskirtinėmis savybėmis. Šis kampas gali tapti ne tik puikiu sėdimojo dalies papildymu, bet ir miegamojo vietos alternatyva, nes jame įdiegtas miegamasis mechanizmas, o tai reiškia, kad jūs galite lengvai paversti jį jaukiu miegamuoju kampu.

Metalinės kojelės ir dėžė patalynei suteikia stabilumo ir patvarumo. Tai ypač svarbu, kai kalbame apie baldus, kurie tampa centraline erdvės dalimi. Be to, kai kurie gali pasirinkti kampo pusę, suteikiant papildomą galimybę koreguoti namų interjerą pagal individualius poreikius ir erdvės planavimą.

Ypatingą dėmesį pritraukia galimybė reguliuoti galvos atlošo pagalves iš 7 pozicijų. Tai leidžia pritaikyti kampo nuožiūrą pagal jūsų pageidavimus ir užtikrinti patogumą ne tik sėdint, bet ir gulint.

EVA kampas siūlo dar vieną puikų privalumą – specialų mechanizmą, leidžiantį ištempti sėdimąją sofos dalį apie 10 cm. Tai suteikia jums galimybę pasirinkti optimalią sėdimo vietą, atsižvelgiant į skirtingus poreikius ir patogumą.

Didelio tankio putų poliuretanas, naudojamas kėdės konstrukcijai, užtikrina aukštą sėdėjimo komfortą. Ši medžiaga yra ne tik minkšta, bet ir atspari deformacijoms, todėl galite būti užtikrinti, kad jūsų minkštas kampas išliks patogus ilgą laiką.

Baldo konstrukcija pagaminta iš tvirtos buko medienos, užtikrinant stabilumą ir ilgaamžiškumą. Tai puikus pavyzdys, kaip dizainas ir funkcionalumas gali susijungti, suteikiant jums ne tik gražų, bet ir praktišką baldą savo namuose. EVA kampas – tai investicija į jūsų patogumą ir jaukumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai