Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900 VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900 VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900
NUOTRAUKOS
VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900
VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900
VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900

VYTIS, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui, D900

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 90 x 47 cm (P x G x A).
Unikalus, modernus staliukas VYTIS suteiks interjerui dar daugiau savitumo ir taps pagrindiniu kambario akcentu.
Stalviršis gaminamas iš LMDP plokštės, kuri yra lengvai prižiūrima.
Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas.
Metalinės staliuko kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas VYTIS yra praktiškas ir stilingas baldas, sukurtas atitikti šiuolaikines interjero tendencijas. Jo stalviršis yra pagamintas iš LMDP plokštės, kuri ne tik suteikia jam lengvumo, bet ir yra lengvai prižiūrima. Šis medžiagos pasirinkimas leidžia jums mėgautis kavos ritualu ar pasidaryti darbą prie stalo be rūpesčių dėl sudėtingo priežiūros.

LMDP plokštės platus spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę tinkamai derinti staliuką prie savo namų interjero. Nu nuobodžių neutralių tonų iki ryškių ir drąsių spalvų, galėsite pasirinkti tokį atspalvį, kuris atspindės jūsų asmeninį skonį ir sukurs harmoningą interjerą.

Metalinės staliuko kojelės yra ne tik funkcionalios, bet ir svarbus dizaino elementas. Jos suteikia staliukui stabilumą ir tvirtumą, tuo pačiu būdamos dekoratyvinės detalės. Be to, didelis šių kojelių spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti staliuką pagal savo skonį ir interjero stilių. Tai leidžia sukurti unikalią kavos staliuko kompoziciją, atitinkančią jūsų asmeninius pageidavimus.

VYTIS kavos staliukas ne tik patrauklus išvaizda, bet ir funkcionalus. Jo universalus dizainas leidžia jį integruoti į įvairias patalpas, nuo svetainės iki miegamųjų ar darbo kambarys. Tai puikus elementas bet kuriam namų interjerui, pridedantis elegancijos ir funkcionalumo.

Be to, kavos staliukas VYTIS yra ne tik stilingas, bet ir prieinamas sprendimas, atitinkantis aukštą kokybę. Jo medžiagų ir spalvų pasirinkimas suteikia jums galimybę sukurti individualų ir harmoningą erdvę savo namuose. Tai ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų patogumą ir interjero grožį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai