Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui
EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui
EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui

EVA, MAGRĖS BALDAI apvalus kavos staliukas, žurnalinis staliukas su ratukais svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 84 x 84 x 48 cm (P x G x A).
Modernaus, urbanistinio stiliaus staliukas tiks bet kokiame interjere. 
Modelis dviejų aukštų, todėl galima panaudoti tiek arbatos gėrimui, tiek įvairiems daiktams (knygoms, žurnalams, nešiojamam kompiuteriui) laikyti.
Stalviršis gaminamas iš LMDP plokštės, kuri yra lengvai prižiūrima.
Platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas.
Metalinės staliuko kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Staliukas su ratukais nesudarys problemų bet kuriuo metu perstumti baldą į kitą vietą.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas EVA yra elegantiškas ir funkcionalus sprendimas jūsų gyvenamojo ar svetainės erdvei. Šis modelis, susidedantis iš dviejų aukštų, ne tik pridės stiliaus jūsų interjerui, bet ir suteiks papildomą funkcionalumą.

Stalviršis EVA pagamintas iš LMDP plokštės, kuri yra ne tik lengva, bet ir lengvai prižiūrima. Ši medžiaga yra atspari įbrėžimams ir lengvai valoma, todėl jūs galite mėgautis šiuo kavos staliuku be rūpesčių dėl galimų nešvarumų ar pažeidimų. Tai svarbu ypač tais atvejais, kai staliukas yra intensyviai naudojamas kasdien.

Vienas iš išskirtinių EVA kavos staliuko privalumų yra platus LMDP plokštės spalvų pasirinkimas. Nu nuobodžių neutralių atspalvių iki ryškių ir šiuolaikiškų spalvų, jūs turite galimybę pritaikyti šį staliuką pagal savo interjero spalvų schemą. Tai suteikia jums galimybę sukurti harmoningą ir suderintą erdvę.

Metalinės staliuko kojelės yra ne tik stabilios ir tvirtos, bet ir siūlo galimybę pasirinkti iš įvairių spalvų. Tai leidžia jums tinkamai derinti kojas prie staliuko viršaus ir bendro interjero. Nuo minimalistinio juodo arba balto iki ryškių ir drąsių atspalvių - galėsite sukurti staliuką, kuris ne tik atitiks jūsų praktinius poreikius, bet ir pabrėš jūsų stiliaus nuotaiką.

EVA kavos staliukas yra ne tik funkcionalus, bet ir išraiškingas interjero akcentas. Jo modernus dizainas ir kokybiškos medžiagos suteikia jums galimybę turėti ne tik praktišką, bet ir estetiškai patrauklų baldą jūsų namuose. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia derinti funkcionalumą ir stilių savo gyvenamojo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai