Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta
NUOTRAUKOS
MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta
MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta
MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta
MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta

MALIBU svetainės, biuro baldų kolekcija: komoda, spintelė, lentyna, spinta

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš juodo metalo.
Galima rinktis auksinės spalvos arba juodas rankenėles.
Tiesios linijos, juodas metalas, metalinis tinklelis - visa tai užtikrina šiuolaikišką ir patrauklų MA baldų kolekcijos dizainą.
Industrinio stiliaus komodos ir spintelės pasižymi ne tik šiuolaikišku dizainu, bet ir savo talpumu ir praktiškumu. 
Todėl jas priderinsite bet kurio stiliaus interjere.
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

MALIBU kolekcija - tai moderni skandinaviško stiliaus baldų serija, kurioje sujungiamas funkcionalumas ir elegancija. Komoda, spintelė, lentyna ir spinta iš šios kolekcijos sukuria išskirtinę atmosferą jūsų namuose, naudodamos juodo metalo dizainą ir elegančias rankenėles, kurias galima rinktis auksinės arba juodos spalvos.

Komoda MALIBU yra stilingas ir funkcionalus saugojimo sprendimas, kurio dizainas puikiai atspindi skandinaviško stiliaus estetiką. Juodo metalo konstrukcija suteikia komodai šiuolaikišką ir modernų akcentą. Galima pasirinkti rankenėles auksinės arba juodos spalvos, suteikiant komodai individualumo ir pritaikomumo jūsų interjero spalvų paletėje.

Spintelė iš MALIBU kolekcijos tęsia elegantiško dizaino linijas, kurios puikiai dera su šiuolaikiniais interjero sprendimais. Juodo metalo struktūra su aukso arba juodos spalvos rankenėlėmis suteikia spintelei subtilų ir stilingą išvaizdą. Funkcionalumas susilieja su dizainu, leisdamas jums lengvai organizuoti ir saugoti daiktus.

Lentyna MALIBU kolekcijoje tampa ne tik naudingu funkciniu elementu, bet ir išskirtiniu interjero akcentu. Juodo metalo konstrukcija suteikia lentynai lengvumo ir modernumo, o rankenėlės pasirenkamos pagal jūsų skonį - auksinės arba juodos spalvos. Ši lentyna tinka tiek gyvenamosioms, tiek darbo patalpoms, pridėdama stiliaus ir funkcionalumo.

Spinta iš MALIBU kolekcijos yra puiki vieta saugoti ir eksponuoti jūsų daiktus. Juodo metalo dizainas suteikia spintai modernų ir minimalų charakterį, tuo pačiu išlaikant skandinaviško stiliaus šilumą. Pasirinkus rankenėles, galima rinktis tarp auksinės arba juodos spalvos, pridedant spintai prabangos ir elegancijos.

MALIBU kolekcija sukuria išskirtinę derinį tarp funkcionalumo ir dizaino. Juodo metalo konstrukcija bei galimybė pasirinkti auksines arba juodas rankenėles suteikia šiems baldams unikalumą ir pritaikomumą jūsų individualiems poreikiams. Ši kolekcija yra puikus pasirinkimas norint suteikti jūsų namams modernumo ir elegancijos.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai