Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainei, valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainei, valgomojo kambariui

ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainei, valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

Stalo išmatavimai (P x G x A)
160 x 90 x 76,5 cm
200 x 90 x 76,5 cm 

Spalva - ąžuolas evoke.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš LMDP.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, yra stilingas ir funkcionalus išskleidžiamas virtuvinis stalas, kurio paviršius dvelkia elegantiška ąžuolo spalva. Šis stalas yra puikus pasirinkimas tiek virtuvėje, tiek svetainėje, pridedant šilumos ir išskirtinumo jūsų interjerui.

Stalo dydžio reguliavimas leidžia pritaikyti jį pagal jūsų poreikius. Kai reikia sutaupyti vietos, jį galima sutraukti, o kai atvyksta svečiai ar rengiama šventė, jį galima lengvai išskleisti, suteikiant daugiau vietos patogiam pietų valgymui.

ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, stalas pasižymi ne tik stilingu dizainu, bet ir aukštos kokybės medžio konstrukcija, užtikrinančia ilgalaikę tarnavimo trukmę. Jo tvirtumas ir patvarumas leis jums naudotis juo kasdien, nepergyvenant dėl galimų pažeidimų.

Ąžuolo spalva ir medžio faktūra suteiks jūsų erdvei šilumos ir natūralumo pojūtį. Tai puikus stalas tiek pietų valgymui su šeima ir draugais, tiek maisto gaminimui bei kitoms virtuvės veikloms. Jis ne tik suteiks funkcionalumą, bet ir sukurs jaukų ir stilingą atmosferą, prisidėdamas prie malonių ir prisiminimų pilnų akimirkų.

ARONAS04 ST išskleidžiamas virtuvės stalas, yra daugiafunkcinis ir universalus baldas, papuošiantis bet kurią virtuvę ar svetainę. Jo aukštos kokybės medžio konstrukcija, stilingas dizainas ir ąžuolo spalva sudaro derinį, kuris tikrai pritrauks dėmesį ir suteiks jums patirtį, kurią norėsite pasidalyti su savo artimaisiais ir draugais.

 

ARONAS baldų kolekcija 
ARONAS baldų kolekcijos pasirinkimas

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai