Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
JETTA baro kėdė svetainei, valgomajam, virtuvei JETTA baro kėdė svetainei, valgomajam, virtuvei
NUOTRAUKOS
JETTA baro kėdė svetainei, valgomajam, virtuvei
JETTA baro kėdė svetainei, valgomajam, virtuvei

JETTA baro kėdė svetainei, valgomajam, virtuvei

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 42 x 40 x 97 cm (P x G x A).
Sėdimosios dalies aukštis - 65 cm.
Sėdimoji dalis - veliūrinis audinys.
Audinio spalva - juoda.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

JETTA baro kėdė svetainei yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės, suteikianti jūsų namams modernaus ir elegantiško stiliaus akcentą. Šios kėdės sėdimosios dalies aukštis yra 65 cm, puikiai pritaikytas baro arba aukšto stalo naudojimui. Šis ergonomiškas aukštis užtikrina patogumą ilgesniam sėdėjimui, kartu suteikdamas jūsų interjerui šiuolaikiškumo pojūtį.

Sėdimoji dalis padaryta iš aukštos kokybės veliūrinio audinio, kuris ne tik atrodo prabangiai, bet ir yra patogus. Juoda audinio spalva suteikia kėdei elegantiškumo ir universalumo, derinant su įvairiomis interjero schemomis. Ši spalva taip pat lengvai derinama su kitais baldais ir detalėmis, kurios gali būti jūsų svetainėje arba virtuvėje.

Kėdės kojos pagamintos iš miltelinio būdu dažyto metalo, kuris suteikia tvirtumo ir ilgaamžiškumo. Kojos spalva – juoda, harmoningai deranti su sėdimoji dalies audinio spalva. Šios kėdės dizainas ne tik stilingas, bet ir funkcionalus, todėl ji puikiai tinka ne tik namų interjerui, bet ir verslo erdvėms, tokioms kaip kavinės, barai ar restoranai.

JETTA baro kėdė svetainei yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, komfortą ir modernų dizainą savo namuose ar verslo patalpose. Ši kėdė sujungia funkcionalumą su estetika, suteikdama jūsų erdvei ypatingą žavesį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai